Quantcast
Till salu inom: ”

cykel med kardandrift 7 växlar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min Biomega cykel med kardandrift - ingen kedja utan kraften från pedalerna överförs via en kardanaxel. Den är i ganska risigt skick och behöver en händig hand för att komma på vägen igen. -Skivbroms fram (ny) -SRAM 7 växlar-Kardandrift (ingen kedja) -Mavic fälgar -26" hjul Reparationsbehov: -Vevpartiet har en dålig gänga och måste bytas (har inte kollat om det bara är 'muttern' eller själva partiet som är slut). -Fästpunkten mellan kardanen och ramen har släppt. Det är ganska enkelt fixat men kräver en svets. -Dålig broms bak Cykeln har en del repor, är skitig och oljig, men med lite fix kan den bli fin igen och då har du en rätt unik cykel.
Hej! Nu är det dags att sälja min cykel då den aldrig används. Det rör sig om en herrcykel medkardandrift, där finns alltså ingen traditionell kedja utan cykeln drivs med hjälp av en kardan. Detta är ett unikt exemplar och där finns endast två kardandrivna cyklar som säljs i Sverige idag för 3800kr respektive 7000kr Cykeln är en väldigt smidig och enkel cykel att cykla på med 7 växlar. Köp denna unika cykel och vänta dig ett samlarvärde på den inom en snar framtid! Pris:2600kr
Fantastisk designcykel från danska Biomega. 7 växlar och kardandrift. Nypris var runt 14000kr Ett bra alternativ till bianchi, scott och liknande
Biomega herrcykel. Fungerar som en bil- kardandrift, alltså den har ingen kedja. Mycket lätt och skön att cykla på och aldrig ngn kedsja som hoppar. Den har 7 växlar, speciella däck som håller länge, samt skivbroms. DEt finns lite rost på stänkskyddet bara. Fungerar mycket bra, kvitto ges! 1700 kr.
Den perfekta stadscykeln! Ramstorlek M (c:a 170-180cm) Kardandrift, SRAM Spectro S7 navväxel med 7växlar. 26" hjul med nästan nya, förstärkta däck . Skivbroms fram, navbroms bak Topeak Super Tourist pakethållare och MTX Quick Trak väska 8L. Liten smidig pump, sadelöverdrag med gel och wirelås medföljer.