Quantcast
Till salu inom: ”

cykel med kardandrift 7 växlar säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer min Biomega cykel med kardandrift - ingen kedja utan kraften från pedalerna överförs via en kardanaxel. Den är i ganska risigt skick och behöver en händig hand för att komma på vägen igen. -Skivbroms fram (ny) -SRAM 7 växlar-Kardandrift (ingen kedja) -Mavic fälgar -26" hjul Reparationsbehov: -Vevpartiet har en dålig gänga och måste bytas (har inte kollat om det bara är 'muttern' eller själva partiet som är slut). -Fästpunkten mellan kardanen och ramen har släppt. Det är ganska enkelt fixat men kräver en svets. -Dålig broms bak Cykeln har en del repor, är skitig och oljig, men med lite fix kan den bli fin igen och då har du en rätt unik cykel.
Fantastisk designcykel från danska Biomega. 7 växlar och kardandrift. Nypris var runt 14000kr Ett bra alternativ till bianchi, scott och liknande
Biomega herrcykel. Fungerar som en bil- kardandrift, alltså den har ingen kedja. Mycket lätt och skön att cykla på och aldrig ngn kedsja som hoppar. Den har 7 växlar, speciella däck som håller länge, samt skivbroms. DEt finns lite rost på stänkskyddet bara. Fungerar mycket bra, kvitto ges! 1700 kr.