Quantcast
Till salu inom: ”

monarped säljes

Tidigare annonser till salu

Monarped i gott å använt skick, härlig patina! Tycker att mopederna berättar mer historia om man låter dem va sem dem är, man liksom ser vad varje användare har gjort. Den mörkblå som ska va från-57 har jag bara satt dit en ramkåpa, och gjort ett nytt verktygslock med tillhörande skruv. denna monarped går ilo tyst :) och är 3 växlad. Lämnade in cylindern för omsvarvning och utbyteskolv (39,5 mm) Och för att gå riktigt fint behöver den en ordentlig varmkörning... Köp och renovera eller bara kör och fortsätta skapa historia! Mer bilder kan skickas via mail vid seriöst intresse! Pok 5000kr
Säljer nu min fina Monarped -61. Allt förutom hastighetsmätare fungerar, lätt att fixa om man vill. Mopeden är helt i originalutförande, alla originaldelar finns på den, inget NOS. Ett mycket fint ex. i fint patina. Mopeden har bara haft två ägare sedan den var ny. Säljer bara pga platsbrist och inget annat. Priset gäller och är INTE prutbart. Prutare och snackisar=Ring inte. Avhämtas i Falkenberg.
Har en monarped med ilo-motor som jag inte längre har plats för och tvingas därför sälja den. Mopeden startade senast förra hösten, men sen dess har jag inte startat den, så den behöver förmodligen fixas lite. Något för den händige som gillar att meka. Sitter en sprillans ny sadel på den, annars tror jag allt är original. ring eller maila för mer info. Pris kan vi diskutera mvh Felix Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Denna veteran (tror det är en 53:a) kom fram i helgens röjning på landet. Inhandlad på auktion i början på 70-talet och sedan en kär leksak för yngre tonårspojkar( jag och den något senare födda sonen). När soppan tog slut hamnade den i vedboden... För några år sedan skulle grannen renovera den, vilket han inte gjorde..... Därför fattas lite grejer på den, men borde kunna vara ett juste renoveringsobjekt eller reservdelsmoppe.
Intresserad av att köpa en Monark-moppe av denna modellen. 1962-års SPORT MONARPED LYX. Modell 1222, fläktkyld motor med 4-kantig topp. Lack (vit) och moppe ska vara (väldigt) nära orginal.