Quantcast
Till salu inom: ”

rex sport 64 veteran moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kattkoja

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer nu min Zym Jet Sport X. Köptes ny 2007 och har endast haft en ägare. Mopeden har gått endast 565 mil och är fortfarande i gott skick. Endast ytterst små repor på ena sidan av mopeden. Mopeden har aldrig varit trimmad och består enbart av originaldelar. Går fortfarande väldigt fint och jag har aldrig haft större problem med mopeden. Både kicken och elstarten fungerar väl. Digital mätare. Har kört mopeden på 95 oktanig bensin. Oljan har en separat behållare som automatiskt blandar i rätt mängd olja till bensinen. Hjälm (storlek L) och lås (Oxford Boss) ingår. Kontaktas enklast via telefon: 0709-512188 eller 0454-320248. Är ni intresserade av mopeden eller om ni har frågor om den ring eller smsa.
Skall för en väns räkning hjälpa till med att sälja en moped. Det är en Miniped från 70 talet i bra skick, och välunderhållen. Vad jag förstår helt original, så det är en fin veteranmoppe. Den har en Sachsmotor, och enligt bruksanvisningen, som med följer(som verkar vara utskriven från nätet) så heter motorn 504. Den är somsagt i bra skick och medföljer gör: Hjälm Packbox några verktyg i boxen Lås till mopeden bruksanvisning. tidsenligt njurbälte Den står i ett garage hos en dam i Leksand, så vill ni komma och titta så ordnar vi det över telefon. Fler bilder kan mailas, det är bara att ringa.
Säljer nu min veteran moped som jag är 2:a ägaren till sedan den var ny. De är en st Rex City -67 Den främre på bilden är lättstartad och går mycket bra. Färgen har släppt på några ställen men är annars i bra skick. Nytt fram däck bland annat. Har kört den några gånger i sommar till och från jobbet. Pris 4500 kr Mopeden är väldigt lite körd de sista 26 åren. Fler bilder kan mailas vid intresse.
Rex Midget Sport 98cc Mätarställning: 0 mil Typ: Touring/Landsväg Info: Veteran MC i delar med dokumentation! se bilder ! vg ring eller mejla för mer info ! avställt 871112 Om företaget Om företaget: marin & fritid har sysslat med båtar och tillbehör i över 51 år! marin & fritid har aktivt förmedlat båtar i över 51 år! MC CROSS fyrhjulingar och husvagnar husbilar ingår i sortimentet Besök hemsidan www.marinfritid.com Ni är välkomna att ta kontakt både som Säljare och Köpare! vi är Sveriges största marina företag med butiker i LAXÅ KARLSTAD ÖREBRO OCH ÅMÅL vinterförvaring
Säljer min veteranmoped Rex sport 66 med 3 växlad (fot) Victoria motor. Fint patina skick med helkromad tank, helkromade skärmar och titangrå lack. Rak och fin i ramen, nybytt kolv, nybytt avgassystem, ny tändspole, nybytt bakdäck och slang, nytt ställbart munstycke, nytt luftfilter, ny bränsleslang och bränslefilter, all el så som framljus, helljus, Bakljus, bromsljus, hastighetsmätare och dödare fungerar, dock har signalhornet gått sönder. Mopeden är i orört och otrimmat skick, den går i sina 30-40 km/H och det är bara att hoppa på och åka. Hör av er för mer info. Prisidé: 7500:- Först till kvarn. Jag håller inte på den åt någon speciell. Med vänlig hälsning, Christian