Quantcast
Till salu inom: ”

monster energy mini kyl säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

hej. nu säljer jag min LG dammsugare 1800w, den är i fint skick, och tar upp smutset jätte bra.. du får till 5dammsugar påsar och ett filter utan extra kostnad.. ge bud på vad du vill ge för den så ska vi säkert komma överrens om ett pris.. och säljer även mitt röda mini kylskåp, den är mycket bra att använda, det rymmer 8liter.. du kan ta av den som delar upp kylskåpet om du vill ha högre saker i det. det är som nytt aldrig använt typ. ge bud så kan vi diskutera priset som vi båda är nöjda med. köper du båda så får du det ännu billigare. säljer detta pga jag ska flytta, och vill göra av med så mycket som möjligt, i med jag ska flytta till mindre lägenhet.
Hej ! Jag säljer en nästan ny mini kylskå med storleken : 50 cm x 45 cm x 45 cm Den är i väldigt bra skick och passar perfekt till fritidshus, båt eller husvagn eller liknande. Den har en valig anslut för 230 V och även möjlighet för anslutning mellan 9 - 12 Volt. Jag begär endast 650 Kr eller bud. Vid frågor och intresse så slå signal under 0371 43010 eller 072 2029796.
Hej! Jag säljer min Mini Raminator inköpt i somras då jag inte använder den längre. Allt förpackning och dokumentation medföljer samt original sändare, en laddare, extra reservdelar och 3 st batterier. Med dem 3st batterier kan man köra mellan 45 minuter och 1 timme beroende på hur man kör. Bilen har körts max 10ggr, dvs i jätte gott skick förutom lite repor på karossen. Säljer till högsta erbjudande om flera är intresserade. Mvh Oliver