Quantcast
Till salu inom: ”

mookåpan prislista säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

* Insida, lårmaskin * Utsida, lårmaskin * Korsrygg, maskin * Biceps, maskin * Axelpress, frivikt * Benspark * Tricepsmaskin * Bröstpress överdel * Bröstpress (Det saknas en plåt över viktmagasinet) * Axelpress * Löpband Dimico * Konditionscykel (ca. 8 mån gamla) * Benpress, frivikt och hantlar, inkl hantelställ, från 10 kg upp till 60 kg, med 2.5 kg i hopp emellan och med dubbletter upp till 35 kg, SÄLJES idag, TILL FÖRMÅNLIGA PRISER. Prislista och bilder, skickas, vid intresse.
Minibussar se prislista Här presenterar vi två av våra minibussar för 7 eller 9 personer. (inkl. föraren) Alla våra minibussar körs på vanligt B-körkort. Toyota Previa 7 pers. Toyota Hiace 9 pers. En minibuss i personbilsförpackning. Rymmer 7 personer, Japanernas svar på Amerikanska van. Klimatanläggning. Snabb, säker och ekonomisk. Bra komfort och lättkörd. Mycket rymlig, driftsäker och ekonomisk minibuss för 9 personer. Perfekt för storfamiljer på semester. Gott om utrymme för packningen. Exempel på andra minibussar (ej bilder) Renault Master, VW Caravelle
Ett trivsamt semesterhus med 6 sovrum och ett loft. Huset har ett aktivitetscenter med möjlighet för 3-kamper eller lugna vänskapskamper i biljard, bordtennis och dart. Det ligger bredvid det stora allrummet med direkt ingång till köket. Huset har ett poolrum, där man kan ha kul samt ett bubbelbad för 6 personer. Här finns också ingång till bastun. Huset är utrustat med bekväma möbler och har för övrigt alla utrustning så att man skall känna sig hemma. Det är inte långt till Sönderborg, som bjuder på en spännande stadsmiljö med bra shopping, historiska platser, där bl a Dybböl Mölle och Sönderborg Slott kan nämnas. Hamnen och livet där omkring är också värt ett besök. I närheten ligger upplevelseparken Danfoss Universe, där man kan tillbringa några timmar och lära sig mycket, oavsett ålder. Deposition (DKK 4000:-) och städning (DKK 1500:-) betalas kontant i huset tillsammans med övriga förbrukningsomkostnader. Sänglinne, handdukar, barnsäng och barnstol kan hyras enligt NOVASOLs prislista.
Ett trivsamt semesterhus med sex sovrum och ett loft. Huset har ett aktivitetscenter med möjlighet för 3-kamper eller lugna vänskapskamper i biljard, bordtennis och dart. Det ligger bredvid det stora allrummet med direkt ingång till köket. Huset har ett poolrum, där man kan ha kul samt ett bubbelbad för 6 personer. Här finns också ingång till bastun. Huset är utrustat med bekväma möbler och har för övrigt alla utrustning så att man skall känna sig hemma. Det är inte långt till Sönderborg, som bjuder på en spännande stadsmiljö med bra shopping, historiska platser, där bl a Dybböl Mölle och Sönderborg Slott kan nämnas. Hamnen och livet där omkring är också värt ett besök. I närheten ligger upplevelseparken Danfoss Universe, där man kan tillbringa några timmar och lära sig mycket, oavsett ålder. Deposition (DKK 4000:-) och städning (DKK 1500:-) betalas kontant i huset tillsammans med övriga förbrukningsomkostnader. Sänglinne, handdukar, barnsäng och barnstol kan hyras enligt NOVASOLs prislista.