Quantcast
Till salu inom: ”

mopar 440 motor säljes

Tidigare annonser till salu

Hej nu ska jag sälja min volvo 142. Lite info. *Den är lackad för nåt år sen. *Bromsslangar fram bytta. *Nya bromsskivor runtom. *Nya Belägg runtom. *Nya handbromsbackar. *Några bromsrör bytta. *Rallystolar. *Schalusi medföljer. *Renoverade ok *Upplagad Från rost. *Baljor bort tagna och igen laggda. Det som saknas: *Vänster blinkers, *Regskyltbelysning, *Regskylt, *Höger backspegel. *tanklock De tråkiga är att huvudbromcylindern är paj. får inte upp nåt tryck. Sen läcker kylaren i nedre anslutningen. Hade tänkt mej 10 000. bvsa. ring för mer info mvh Richard 070-2152855. kollar aldrig mejl. (Kan bytas mot mopar 440 motor. denna bil säljes pga en 440 motor har rasat och är behov av pengar)
En äkta GTX Cab- 68 i mycket bra bruksskick, med en 440 motor och 727 låda som går kanon fint i allt. Matchning Number. Inget krångel, inge fusk, mycket dokumentation. Andra fälgar med däck finns. Nytt avgassystem från Helsans Service AB Gammalt medföljer. Byte Tveksamt. Vet ni inget om dessa bilar Googla. Flera bilder? Bara att komma och titta på bilen. Ni får knäppa så många bilder ni vill.
Hallå ! Går i tankar att sälja min 67:a New Yorker. Stor och ball bil med 440 TNT Motor. Dubbelt 3 tums avgassystem. Nyligen gjort: kamdrivning, Knutkors, Packningar, tändkablar och stift, olja, genomgångna bromsar mm. Finns att pilla på om man vill men bilen skäms inte för sig. Har brytarlöst tändsystem till men ej inkopplat. Bilen kan ses på Power meet i Västerås under helgen. viss Prutmån finns vid riktigt snabb affär !
Vill du åka muskelbil i sommar? Varför inte då välja ikonen nummer 1, en Dodge Charger R/T från 1968. Detta är en äkta R/T bil, fendertag och buildsheet finns! Färgen är originalkulören, den läckra Sunfire Yellow och bilen har 15x8 fram och 15x10 bak med mycket gummi kvar. De föråldrade instrumenten i panelen, som inte var vidare pålitliga för 40 år sen, är utbytta mot AutoMeters Sport Comp mätare (svenska enheter). För den som vill åka med originalutrustning så har jag en renoverad panel med originalmätarna i. Alla mätare och brytare fungerar, till och med klockan! Hur många 60-talare åker runt med en fungerande originalklocka? Mätarna är kalibrerade och ligger inom toleranserna de hade från fabrik. Jag har en rear defogger brytare och den lilla plattan som sitter på panelen. Special LED-lampor bak (original finns kvar och det är lätt att byta tillbaka) Motorn är byggd och blueprintad av en mycket erfaren motorbyggare i USA och den är byggd som en HP 440 var 1968 men med Edelbrock Performer RPM insug, milt portade toppar, hemi oljesystem (½" pickup osv), Lunati Voodoo kam mm. Mer information om motorn finns att få. Motorn har nu gått ca 100 mil, alltså precis inkörd. Bilen är utrustad med en 727a som växlar distinkt och bra, har aldrig varit några problem med den. I baken sitter en 8 3/4 axel med SureGrip med 3.23 drev. Ta tillfället i akt att äga en riktig mopar ikon! Det finns inte många äkta R/T bilar kvar i fint skick och den här bilen är och går kanon! Mer information och bilder finns och förmedlas till den som ringer. Bilen står i Lund så när du har din finansiering på plats är det bara att komma o titta och beroende på väder åka en runda! Pris kan diskuteras, men det görs på plats!
Plymouth Satellite Mätarställning: 0 mil Färg: Vit Karosseri: Sportkupé Info: Plymouth Satellite 1967. Snygg mopar utrustad med en 440 v8 motor, fyrväxlad manuell låda, holley fyrportars förgasare, edelbrock alu insug, polerade toppar, hedmam headers, msd elektrisk tändning, servo styrning, stolar, alpine stero, dubbelt avgassystem och cragar ss fälgar. Pris:240.000 _________________________________ OBS! Bilen står i USA och tas hem på beställning. Mer bilder och info finns på våran hemsida, se länk nedan. Frakt, tull och moms är alltid inräknat i priset på bilarna. Den här bilen kan beställas helt nyckelfärdig, besiktigad och klar i Sverige, se även mer info om det på hemsidan. _________________________________ Vi finns på båda sidorna om Atlanten. Alla bilar ägs antingen av oss eller av våra samarbetspartners som vi har avtal med. Vi annonserar inte ut bilar från auktionssidor eller importerar bilar vi ej vet något om. Se hemsidan för mer info. _________________________________ Nyhet: Vill du lägga en personlig touch på din bil redan i USA, innan vi skeppar hem den till Sverige? Eftersom vi finns på båda sidor om Atlanten kan vi göra de flesta sorters arbeten på din bil, helt enligt dina önskemål. Motorjobb, inredningar, lackarbeten hellack, fälgar etc, you name it! Räkna med ett mycket billigare pris jämfört med här hemma. _________________________________ http://www.gbgperformance.se