Quantcast
Till salu inom

"mountain buggy säljes"

Håbo
Igår

Komplett barnvagn Mountain...

2 000 kr
Blocket.se
Lund
Idag

Mountain Buggy Protect baby...

700 kr
Blocket.se
Igår

Mountain Buggy V3

2 500 kr
Blocket.se
Växjö
2 dagar

Mountain Buggy, Urban Jungl...

1 500 kr
Blocket.se
Göteborg
2 dagar

Mountainbuggy sitt- & liggdel

600 kr
Blocket.se
Umeå
3 dagar

Mountain Buggy +One Syskonvagn

400 kr
Blocket.se
Lidingö
3 dagar

Urban Jungle Mountain Buggy...

3 000 kr
Blocket.se
Knivsta
3 dagar

Mountain buggy + one

4 000 kr
ABC-Annons.se
Växjö
5 dagar

Syskonvagn, sittdelar, ligg...

8 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Urban Jungle spara 3000 kr

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu har vår butik i Sisjön flyttat till nya och större lokaler i samma byggnad. För att fira vår nya butik så erbjuder vi ett begränsat antal vagnspaket av Mountain Buggys populära Urban Jungle till ett superpris. I paketet ingår sittvagn, liggkorg och åkpåse. Vagnar och tillbehör är i färgerna Midnight, Dusk och Eclipse. Ordinarie pris 9.999 kr, nu endast 6.999 kr. Erbjudandet gäller endast i vår butik i Sisjön så långt lagret räcker...
6 999 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Vaxholm

Swift- Mountain buggy

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Vi säljer nu våran barnvagn, vagnen är i mycket gott skick. Den är förvarad inomhus och i ett djur och rökfritt hem. Vagnen är köpt mars 2011. Nypris för vagnen är ca 5500 kronor. Swift är den senaste modellen från Mountain buggy. Otroligt lättkörd stadsvagn som tar sig fram överallt! Det svängbara hjulet gör att man kan styra och vända otroligt lätt! Vid körning i terräng, snö eller sand kan framjulet låsas i fast läge. Ställbart handtag och justerbar sele. Avtagbar bygel.
4 000 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Alingsås

Urban Jungle Mountain Buggy

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Underbar och lätt körd Urban Jungle vagn. Denna modellen är den med fast handtag och i mitt tycke den snyggaste och bästa pga att det finns inget på den som kan krångla. Använd till 2 st sykon och i våra ägor sen ny. Säljes billigt pga att det finns 2 st defekter på de. 1a defekten är att ett av spännerna till selen är trasigt 2a deftekten är att det saknas en "ratt" till att låsa styrningen på framhjulet. (Det hindrar inte funktionen) Bägge delarna finns att köpa och är lätta att byta och kostar inte många kronor. Avhämtas i Alingsås kväll/helg eller i Bäckebol (Gbg) vardagar mellan 07,30 och 15,30 efter överenskommelse.
1 200 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Sollentuna

Urban Jungle

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Svart Urban Jungle modell Mountain Buggy uthämtad i mars 2011. Inkl. varukorg, sittbygel och mugghållare. Vagnen är mer eller mindre oanvänd (två gånger) och är helt utan fläckar eller skador. Det är verkligen en bra vagn, men efter många om och men så har vi bestämt oss för att behålla vår gamla vagn. Vagnen finns för avhämtning i Sjöberg, Sollentuna. Har ni problem att hämta så kan vi sannolikt komma överens om leverans inom Stockholmsområdet (eller Uppsala där vi är ibland).
4 900 kr
Blocket.se
Barnvagnar  ·  Lund

Mountain Terrain (Mountain Buggy)

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi säljer nu vår älskade Mountain Terrain barnvagn (inklusive regnskydd) från 2002. Vagnen är en One Tree Hill, numera Mountain Buggy (mountainbuggy.com) och är av liknande modell som Urban Jungle men lättare (8-9 kg) med ett fast framhjul. Vagnen är mycket smidig att hantera. Den är smal vilket innebär att den går att få in även genom snäva dörrar, och är lätt att placera i bagageutrymmet i bilen. Korgen undertill är av metall vilket gör stuvning enkelt och säkert. Vagnen är välvårdad men däcken behöver ses över.
800 kr
Blocket.se