Quantcast
Till salu inom: ”

blocket mountain buggy trillingvagn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Detta är den bästa tvillingvagnen vi ägt, smidig att köra och flexibel med fullt liggläge. Önskar man använda den som syskonvagn är det bara att komplettera med en liggdel. Vagnen har några skavanker, bland annat en reva i sufletten och mindre hål i korgen under vagnen som inte påverkar funktionen. Medföljer gör ett original regnskydd från one tree hill, dock är den till trillingvagnen vi hade innan denna, men det har funkat bra. Även ett myggnät och en ståbräda, KiddyBoard, medföljer. Vagnen finns i Bankeryd men kan visas dagtid i Jönköping.
Trillingvagn( Mountain Buggy) med ligg och sits del sparsamt använd ,den är mycket skick.(vi köpte den 2007 19500-:) pris 8500-: eller hgb. ring 0736132744
Svart Urban Jungle Mountain Buggy trillingvagn i mycket gott skick säljes. Inköpt 09/2009 för 18.000 kr. En svart tvillingliggdel kan ingå i priset om så önskas.
Limegrön liggdel till singelvagn -04 Pris: 200 kr Röd liggdel duo (tvilling-/trillingvagn) -08, inkl. regnskydd Pris: 800 kr Vänligen ta kontakt via email.