Quantcast
Till salu inom: ”

muminmuggar säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer tre muminmuggar och en skål. Allt är i väldigt fint skick utan nagg eller defekter. Aldrig använda. Har endast stått med resten av samlingen i skåp. Ett utav motiven har utgått ur sortiment och finns ej längre att köpa. Nypris per mugg är 199 kr / styck. Nypris per skål är 299 kr / styck. Jag säljer allt för 500 kronor. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
De äldre muminmuggarna till salu (för att finansiera mitt eget muminmuggsmissbruk)! Se denna sida för info om vilka muggar jag har: http://www.muminboden.se/alla-muminmuggar-som-tillverkats.html Nr 2, 5, 6, 7, 8, 10, 11 ( med proffsigt lagat öra) och 13 finns. Säljer även Vinterbrasa, vintermugg 2008 - ny med etiketten kvar! Alla muggar är i fint skick, kom gärna och kolla. Priser är som på tradera så kika in där för att få en uppfattning. 450 kr för "Vinterbrasa" och de andra från 990 kr och uppåt. Seriösa muminvänner är välkomna att maila!
Muminmugg tidigt -90 tal. Bud önskas
10 st muminmuggar alla med olika motiv säljes tillsammans. Bild kan ej ordnas men kom gärna och titta på dom,finns i Östertälje