Quantcast
Till salu inom: ”

munk maskin säljes

Diskmaskin

Falkenberg
Air Skier

Varberg

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

munkmaskin

Norrbottens län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tänkte sälja min älskade munkmaskin eftersom vi inte har behov av den längre. Alla tillbehör finns med plus en konverter från 220Volt-110volt, maskinen är importerad från USA så den funkar inte utan en konverter. Maskinen är cirka ett år gammal, har kvar instruktionsbok som även innehåller recept och tips på hur du får till dom bästa munkarna. Nypris cirka:2000kr Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej, jag säljer min försäljningsvagn i mycket fin skick. Den är 2004 års modell, importerad från England. En neskaffe automat med 9 drick medföljer. Pris: 45 000 :- Och jag kan sälja separat knappt använd munkmaskin för färska nybakade mini munkar. Mix och allt medföljer för att börja jobba. Instruktioner och recepter lämnas med maskinen också. Pris: 20 000 :- För mer info ringa eller mejla !
Kompett vvs lager säljes pg av att Firman läggs ned. Maskiner allt annat innom vvs plus hyllor och lådor mm 300000kr exkl moms Pris kan diskuteras vid snabb affär. Lagret måste bort pg av flytt. Detta är ett bra pris, värdet på allt går nästan upp till det dubbla mot vad jag begär i pris nu. Det finns även en VV transport -07 den ingår ej i priset.Mer info om bilen hittar du på blocket. På bilderna här nedan visas lite av de som säljs de ingår mycket mer än de som visas.
Vagnen är besiktad och skattat t.o.m. februari 2013, är godkänd hos miljökontoret. Reg B-körkort. För tillfället avställd. Vagnen finns i Skövde. Pris: 129 000 kr. Priset kan diskuteras vid en snabb affär. Inventarier: -Full automatiskt Munk maskin. -Matberedare. -Kaffekokare. -Kylskåp. -Kylfrys. -Värme element. -Brandsläckare. -Brandfilt. -Spisplattor. Allt funkar utmärkt och du behöver inte ha erfarenhet för att kunna tillverka munkar. Det är lätt att komma igång. Möjlighet till snabba cash. Lätt att transportera till festivaler och andra attraktioner. Säljes pga sjukdom i familjen