Till salu inom

"slush maskin säljes"

Hofors
Idag

Arctic cat hardcore evo 162

105 000 kr
Blocket.se
Butik
Igår

SBM Remax 1312

1 999 060 kr
Blocket.se
Butik
Igår

Caterpillar 319 DL

630 671 kr
Blocket.se
Partille
Igår

Siemens tvättmaskin och tor...

1 800 kr
Blocket.se
Karlstad
4 dagar

Godisbutik (vinst-A läga)

600 kr
Blocket.se
Butik Sverige
7 år

Hyra - Chokladfontän, Dryck...

Hyrahyra.se

Tidigare annonser till salu

Nemox Gelatissimo Glassmaskin

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nemox Gelatissimo är en helautomatisk glassmaskin med inbyggd kompressor, som är otroligt lätt och enkel att använda. Sätt på maskinen och häll i ingredienserna i skålen - 25-30 minuter senare har du en perfekt hemmagjord glass, sorbet eller slush, (granitas som det heter i södra Europa). Nemox Gelatissimo har en relativt stor skål på 1,7 liter, och du kan välja att antingen använda den inbyggda rostfria eller den uttagbara i aluminium, som efterföljande kan ställas i frysen, om du önskar en hårdare och fastare konsistens. Ett recepthäfte och spatel medföljer.
3 850 kr
Blocket.se
Övrigt  ·  Krokom

Slush Mmaskin

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 18 dagar
Slushmaskin, lite använd, fungerar perfekt. Det är så här lätt att göra slushies Fixa fram lite krossad is eller små iskuber från frysen. Lägg in isen och salt i den innersta kammaren. Häll i lite sockerbaserad vätska i ytterkammaren. Starta maskinen och inom 25 minuter har du slush! Enkel att använda Gör upp till 1 liter slushie åt gången. Mått: ca 40cm hög och drygt 20cm bred.
300 kr
Blocket.se

Slush maskin

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag tänkte sälja min 3 smaks slush maskin. Jag har ingen plats för den längre. Den är i bra skick fungerar som den ska. Jag har haft den i ca 4 år. Maskinen är exakt samma som den på bilden, Orsaken till att jag inte har någon bild på just min är att den är fint inpackad inför vintern och om ingen är intresserad så får den stå :) Självklart vid intresse så packar jag upp den och tar bilder eller om ni vill komma och titta. Hittade ingen bättre bild på nätet så hoppas det duger :)
10 000 kr
Blocket.se

Slush maskin: Faby III 3 x 10 liter

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Varför inte svalka sig med iskall dricka i sommar gjord i denna fantastiska maskin. Säljer denna slush maskin, ser precis ut som den på bilden. Den är väldigt sparsamt använd, endast ett fåtal gånger i privat bruk. Maskien är i väldigt gott skick, dock så strular den tillhörande ledbelysningen då maskinen flyttades så drogs 1 utav sladdarna sönder men det är nog ganska lätt att fixa så ingen större katastrof. Ny pris ca 23900: - Pris kan diskuteras vid snabb affär. Oseriösa köpare göre sig inget besvär.
14 000 kr
Blocket.se

Scoopab Slush

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i Igår
Nu har Ni chansen att utöka er butiks sortiment ytterligare en dimension. Vi säljer vår slushmaskin från välkända märket Scoopab till ett väldigt förmånligt pris eftersom vi dessvärre inte längre har plats för den. Detta är en tresmaksmaskin där man kan välja mellan ett flertal olika smaker. Maskinen kyler bra och fungerar felfritt. För mer information kan Ni gå in på Scoopabs hemsida, men framförallt ring eller maila så berättar vi mer. Nypris: 17.900:- exkl moms Diverse storlekar på olika muggar medföljer. Länk: http://www.scoopab.se/index2.html
5 500 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj