Quantcast
Till salu inom: ”

music man luke säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Steve Lukather i Toto´s senaste signaturmodell från Music Man. Med en kropp som är 3% större än tidigare modeller. Det här exemplaret har en hals av vaxad rosewood,vilket de nu har slutat med pga den höga kostnaden. Den här Luke 3 är bestyckad med 2st DiMarzio Transition humbuckers och Music Mans gitarrer är handgjorda i Kalifornien och är bland de absolut finaste gitarrerna du kan hitta.
Gibson Les Paul 57 Historic Reissue (2002) i bra skick. Burstbucker mickar, Brazilian fretboard. Den här gitarren är en av ett tjugotal som gavs ut med ingraverade flammor på stallet, plektrumskyddet, mickåporna samt luckan över dragstången. En gura med en helt otrolig sustain, tungviktare både ljud å viktmässigt. Orginalcase. Delbyte kan vara tänkbart mot en Music Man JP / Luke eller en billigare Gibson LP + pengar.
Gibson Les Paul 57 Historic Reissue (2002) i bra skick. Burstbucker mickar, Brazilian fretboard. Den här gitarren är en av ett tjugotal som gavs ut med ingraverade flammor på stallet, plektrumskyddet, mickåporna samt luckan över dragstången. En gura med en helt otrolig sustain, tungviktare både ljud å viktmässigt. Orginalcase. Säljes helst men delbyte kan diskuteras,Music Man JP / Luke, USA/ JPN Fender Strata med lönnhals eller en " billigare" Gibson LP + pengar. Finns i Eskilstuna. Skickas ej.
Säljer nu min Music Man Luke med tillhörande orginal-hardcase. Den är köpt 07 och är använd ytterst lite och bara i studion. Gitarren är i nyskick. Listpris: 22 950:- Mitt pris: 16 500:- Hör gärna av dig för mer info. /Love