Quantcast
Till salu inom: ”

gitarr säljes

Gitarr

Norrköping
Gitarr

Stockholm
Yamaha APX600

Östergötlands län
Gitarr

Stockholm
Line 6 X3 Pod

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Prisma pocket, 1962, 344 s, gulnad inlaga, annars i gott skick. "Denna volym, som sammanställts av professor Magnus von Platen, innehåller flertalet av Gustaf Frödings dikter och några av hans berömda översättningar. I sin helhet återges samlingarna "Gitarr och dragharmonika, Nya dikter samt Stänk och flikar". Frödings senare produktion är företrädd i ett rikt urval. Dessutom har Magnus von Platen spårat ett dussintal betydande poem - däribland några märkliga översättningar - som inte tidigare upptagits bland Frödings verk och som här för första gången presenteras i bokform. I sin inledning ger Magnus von Platen ett av insikt och inlevelse präglat porträtt av vår mest folkkäre skald i modem tid."
Prismaserien 1976. 4:e upplagan. Inb. Skyddsomslag som är något gulnat. För övrigt i mycket gott skick. 348 sidor. Denna volym, som sammanställts av professor Magnus von Platen, innehåller flertalet av Gustaf Frödings dikter och några av hans berömda översättningar. I sin helhet återges samlingarna GITARR OCH DRAGHARMONIKA, NYA DIKTER samt STÄNK OCH FLIKAR. Frödings senare produktion är företrädd i ett rikt urval. Dessutom hade Magnus von Platen spårat ett dussin betydande poem - däribland några märkliga översättningar - som inte tidigare hade upptagits bland Frödings verk och som i boken presenterades första gången i bokform. I sin inledning ger Magnus von Platen ett av insikt och inlevelse präglat porträtt av vår mest folkkäre skald i modern tid.
Hej! Jag har spelat gitarr i 21 år, jag söker individuella musiker (bas, trummor och sång) för mitt projekt hårdrock / metal (inte thrash eller death metal).Jag har redan många låtar klara, jag ville bara behålla linjen av gitarr och göra några nya arrangemang av bas och trummor, och eventuellt även den vokala linjen. Naturligtvis vill jag också utveckla nya riff men dem vill jag arbeta med senare. Om du är intresserad kan jag skicka dig några exempel. Om du också har material så kan du väl skicka över det.Själv bor jag i Landskrona, så det är bra om ni bor i Landskrona med omnejd, t.ex.i Helsingborg, Lund, Malmö.
Ska nu sälja min Eclipse då jag kommit på att jag har för mycket gitarrer och dom jag spelar mest på är Sg modeller. Gitarren är i näst intill helt nyskick. hittat en liten ding som man ser endast i vissa vinklar. Mickar är Seymour dunkan Sh-4 och Sh-2. alltså JB och Jazz. Har kopplat ur alla ton pottar. tagit bort en ton pott och satt dit en on/off switch. Kan fungera som en killswitch. Gitarren har även ett flight case som kommer med gitarren. I övrigt så, Gitarren låter som en dröm och är helt underbar att spela på. frågor? Maila! Jag kollar mailen dagligen.
Vi vill ha tag i gitarrist som vill köra detta race seriöst. Vi repar ca 3 ggr i veckan och är på väg att gå in i studio. Vi kör endast eget material o ser gärna att du har många idéer som vi kan arbeta med tillsammans. Viktigt att du också tycker om att sätta nya grejer så man får ett resultat. Viktigt som fan att man tycker detta är hur jävla kul som helst. Vår inspiration är blues, rock, punk o metal. Om detta känns rätt, tveka inte att höra av dej. Skicka ditt mejl till: whippingprincess@gmail.com