Quantcast
Till salu inom: ”

mysigt soffbord drivved säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffbord

Upplands-Bro
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer en väldigt fin soffgrupp tillsammans med soffbord som passar väldigt bra i mysiga miljöer. Materialet är slitstark textil som har en brun nyans som påminner om färgen på tiramisu (ovandelen) :) Nedan följer lite mått på soffan: Längd: cirka 3 meter (går att separera soffan med "vinkelsoffan" så att längden blir ca 2 meter. Bredd: ca 1 meter Vinkelsoffans längd: ca 220 cm Bredd: ca 1 meter Höjd på samtliga soffor: 37 cm från golvet Soffbordet är mattsvart och har två utbytbara "skivor", den ena är 138 cm lång och 64 cm bred. Den andra skivan är en aning mindre. Höjden på bordet är ungefär 45 cm. Priset avser hela soffgruppen tillsammans med bordet och "fotpallen". Säljer endast allt tillsammans. Priset är prutat och klart! Hör av Er ifall Ni är intresserade.
Gammalt mysigt soffbord som tidigare varit köksbord, men som fått benen avsågade. Nu är det blålaserat. Det finns en stor låda på ena långsidan. Bordet mäter 71 x 118 cm och är 58,5 cm högt. Måla detta bordet vitt så blir det perfekt i ditt shabby chic-hem. Eller så struntar du i det och njuter av det som det är. Bordet kan skickas med Bussgods om köparen betalar frakten.
Vi är mitt i vår renovering och ska göra oss av med vår soffa och soffbord. Båda bortskänkes alternativt säljes för högstbjudande. OBS. de måste hämtas nu på lördag (2/3) eller söndag. Soffan har några år på nacken men är väldigt mysig och utan större skavanker (utöver att den är något solblekt). Tyget går att ta av och tvätta. 210 cm lång och 95 cm djup. Soffbordet är av glas och har en del repor. Det är inte vårt soffbord på bilden men det ser likadant ut. 118x78 cm. Kontakta mig via email. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ett mysigt soffbord i drivved med en glasskiva som är skuren utav glasmästare bordets mått är 90x90. * Bordet togs ut vid fotografering och har INTE stått ute.