Quantcast
Till salu inom: ”

drivved säljes

Drivved
F
Drivved
F
Drivved.
F

Tidigare annonser till salu

Limhäftad, 252 s. sidor. Bokförlaget Tranan (Danmark, 2005). Den polska litteraturen har återknutit kontakten med jorden och utforskar det nya samhällets gränser, tabun och historiska minnesluckor. Domen över den trasgranna marknadsanpassningen är hård, vilket uttrycks i rå realism, flykt in i det förflutna eller romantisering av landets marginaler. Mitt i detta återvänder historien och religionen, fast i ny skepnad. Som bråte eller drivved som har flutit upp på stranden. Eller som spår. Spår från det förflutna, spår efter den Andre, spår efter den Förintade. Översättning Anders Bodegård, m. fl. Förlagsny.
En unik dekorationsstege tillverkad av drivved handplockad i den norrländska skärgården. Höjden på dessa stegar är lite varierande, och varierar mellan ca 160-180 cm och bredden uppgår till ca 50cm. *Observera att det endast är stegen som är till salu och att alla stegar har sitt unika utseende, men alla inkluderar tre stycken ribbor. Stegarna finns i ett begränsat antal, först till kvarn gäller. För fler liknande produkter besök www.deadia.nu Stegarna finns för avhämtning i Hammarbyhöjden, Stockholm.
Handdukshängare gjord av drivved med tre stycken krokar av smide. På baksidan finner du en enkel upphängningsanordning. Längd ca 50 cm För fler produkter besök www.deadia.nu *observera att det enbart är handdukshängare som är till försäljning och att varje handukshängare har sitt unika utseende. Handdukshängaren finns att hämta i Hammarbyhöjden, Stockholm. Vi skickar också med Schenkerombud, men då till en fraktkostnad på 69 sek.
Karlskoga bergslags hembygdsförening 1994 Hft. 150s. 21,5x15cm. 256g. Illustrerad. Mycket gott skick. Innehåll: Hänt i Karlskoga 1 oktober 1992-30 juni 1994. Väderobservationer. När järnvägen kom till byn. En betraktelse över Nora Karlskoga Järnvägs tillkomst. Handelsfastigheten Ekebo. Vattenbrist och vattentvist. 100 år sedan Alfred Nobel kom till Bofors och Karlskoga. Rövarberget. En fornborg i östligaste Karlskoga. Drivved. Karlskogabon som blev konsthandlare på Manhattan i New York. Sigrid Jonsson. Några minnesbilder med anledning av 100-årsminnet av hennes födelse. Femtio år med hembygdsföreninge ns årsbok. Karlskoga Bergslags Hembygdsförening 1993. Meddelande från bokgruppen.
Vi kickar så smått igång hösten och kommer snart öppna upp som vanligt igen. Däremot har du redan nu möjlighet att köpa våra otroligt populära inredningsstegar av äkta drivved som återigen finns i lager. Men på grund av den höga åtgången tillämpar vi först till kvarn. Höjden på dessa stegar är lite varierande, och varierar mellan ca 160-180 cm och bredden uppgår till ca 50cm. *Observera att det endast är stegen som är till salu och att alla stegar har sitt unika utseende. Denna vara finns endast för avhämtning i Stockholm.