Quantcast
Till salu inom: ”

native instruments maschine säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Byter en native instruments maschine samt ett CME49 klaviatur mot dj utrustning. Allt är i perfekt skick (skyddsplasten på displayen finns kvar på maschine) och enbart några månader gammalt. kartong och kvitto finns på allt. Bytes mot dj-utrustning. Söker helst: Numark NS7 eller ett par V7:or eller vinyl setup med traktor eller serato. Annan dj utrustning kan också vara intressant mail förslag isådanfall. Kollar mailen flera ggr om dagen. Finns i olskroken. Pris enbart maschine 3500:- Med klaviaturet: 4000:- Mvh
Säljer min roliga Maschine då lite ändrade förhållanden gör att den mest står avstängd. Sparsamt använd och alla knappar och rattar sitter som de ska. Skriver inte mycket mer om den, det lyckas NativeInstruments med mycket bättre! Medföljer gör bruksanvisning och installations-dvd till Win och Mac OS X. Kvitto finns men kartongen ansåg jag inte nödvändig att spara så den går ni miste om. Skeppas med Posten om så önskas. Jobbar skift så ser helst sms och mail.
Audio 6 är ett av de tillhörande ljudkorten till Traktor scratch pro som används för tex. för att kunna köra timecode. Mer info om traktor kortet finner ni här: http://www.native-instruments.com/#/en/products/dj/traktor-audio-6/ Hör gärna av er om ni har några frågor och självklart ingår kablar, manual och box. Pris: Native Instruments Audio 6: 1500:- Eller högstbjudande... Sitter du på på en Maschine av någon slag är det intressant för min del. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Tja säljer min native instruments maschine då jag tyvärr aldrig får tid att lira längre. Jag köpte Maschinen som ny, September 2011 för 5300:-. Har tänkt att jag ska utveckla mitt musikintresse men tyvärr så har jag skaffat mig nya intressen som gör att Maschinen knappt blev använd. Allt är i toppskick och jag kan tänka mig sälja den för 2900. Priset kan disskuteras vid snabb affär. Ring eller maila för mer information! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hey, Säljer 1 maschine pga utlandsresa, snabb affär. Skyddsplasten är kvar på displayerna, knappt använd, mycket bra skick, nära nyskick.. saknar DVDskivor (mjukvaran finns att tanka från deras hemsida) 2000kr eller högstbjudande. obs nypris: 5400kr i butik nu. Skickas EJ, hämtas i haninge. Maila så hör jag av mig snarast. Finns annonsen kvar så finns maschinen kvar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.