Quantcast
Till salu inom: ”

kajak native watercraft säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kanot/Kajak

Högsby
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den perfekta fiske- eller jakt-kajaken! Grymt rolig och lättsam båt/kanot/kajak som tar dig fram både snabbt och långt utan mycket ansträngning! Vill du se utförligt hur den fungerar? Titta då på detta youtube-klippet. Min är exakt likadan fast med färgen "olivgrön". http://www.youtube.com/watch?v=tMw8q5g4DsE Du kan även se detta klippet: http://www.youtube.com/watch?v=3pxjP1tClD4 Denna kajak har god komfort och bekvämlighet. Du kan trampa framåt eller bakåt och med enkel roderkontroll. Längd 368 cm, bredd 76 cm, vikt 26 kg. Min båt har varit i vatten 3 gånger. Den har lite smårepor undertill. Tillverkaren säger att en sån här båt håller i 100 år. Den är i princip helt outslitlig. 20 000 eller högstbjudande.
Jakt & fiskekajak Native Watercraft, Ultimate 14,5. Demoex.
Nu har årets värstingar från USA kommit! Ska du ha det bästa i kajakväg för fiske, jakt och äventyr? Då ska du ha en Native! Välj mellan Ultimate, Mariner, Slayer och Manta Ray. Vi ordnar det! Passa på nu i maj då vi lämnar 10 % på alla kajaker och tillbehör. Manta Ray 11 Angler Ordpris. 10 995:- Nu 9 895:- Manta Ray är enligt många den bekvämaste sit-on-top kajaken på markanden, med många genomtänkta funktioner för att tillfredställa fiskarens behov. Dess volym gör den till en stabil fiskeplattform i ett mindre format även för strömmande vatten. Kommer från fabrik försedd med två Sea Dog flush mounts, en Scotty sidomontage, en Scotty spin cast spöhållare, och däcksmonterade paddelhållare. Perfekt för sjöar och åar. Ultimate 14,5 Tandem Ordpris 17 495:- Nu 15 745:- I kajakpaddling är det bra att ha valmöjligheter. Med Ultimate 14.5 Tandem kan du göra allt. Ta med en passagerare eller en fyrbent vän, eller konvertera till solo och ta med extra utrustning istället. Mångsidigheten som denna kajak erbjuder är oslagbar. Stabil för både sittande eller stående fiske. God kursstabilitet. Stort urval av tillbehör. Mariner Propel 10 Ordpris 21 995:- Nu 19 795:- Med bara 3 meters längd så älskar Mariner Propel 10 trånga utrymmen och krävande manövrar. Vårat unika Propel-systemet är det enda pedal drivsystem som kan trampas både framåt och bakåt, och lämnar händerna fria för fiske. Mariner Propel 10 är stabil nog för stående fiske samt har ett inbyggt rodersystem .Stolen har ett bekvämt ryggstöd för många timmars fiske. Stort urval av tillbehör. Slayer Propel 13 Ordpris 23 995:- Nu 21 595:- Denna värstingmodell har ett öppet däck och ett snabbt och stabilt skrov, plus ett extra stort roder för snabb manövrering. Vårat unika Propel-systemet är det enda pedal drivsystem som kan trampas både framåt och bakåt, och lämnar händerna fria för fiske. Förmågan att trampa baklänges låter dig att stanna mot vinden eller behålla positionen i strömt vatten. En viktig förmåga när man följer eller kämpar med dagens fångst. En av Native Watercrafts absoluta toppmodeller, som kan utrustas med all tänkbar utrustning, för den kräsne.
Nu har årets värstingar från USA kommit! Ska du ha det bästa i kajakväg för fiske, jakt och äventyr? Då ska du ha en Native! Välj mellan Ultimate, Mariner, Slayer och Manta Ray. Passa på nu i maj då vi lämnar 10 % på alla kajaker och tillbehör. Manta Ray 11 Angler Ordpris. 10 995:- Nu 9 895:- Manta Ray är enligt många den bekvämaste sit-on-top kajaken på markanden, med många genomtänkta funktioner för att tillfredställa fiskarens behov. Dess volym gör den till en stabil fiskeplattform i ett mindre format även för strömmande vatten. Kommer från fabrik försedd med två Sea Dog flush mounts, en Scotty sidomontage, en Scotty spin cast spöhållare, och däcksmonterade paddelhållare. Perfekt för sjöar och åar. Ultimate 14,5 Tandem Ordpris 17 495:- Nu 15 745:- I kajakpaddling är det bra att ha valmöjligheter. Med Ultimate 14.5 Tandem kan du göra allt. Ta med en passagerare eller en fyrbent vän, eller konvertera till solo och ta med extra utrustning istället. Mångsidigheten som denna kajak erbjuder är oslagbar. Stabil för både sittande eller stående fiske. God kursstabilitet. Stort urval av tillbehör. Mariner Propel 10 Ordpris 21 995:- Nu 19 795:- Med bara 3 meters längd så älskar Mariner Propel 10 trånga utrymmen och krävande manövrar. Vårat unika Propel-systemet är det enda pedal drivsystem som kan trampas både framåt och bakåt, och lämnar händerna fria för fiske. Mariner Propel 10 är stabil nog för stående fiske samt har ett inbyggt rodersystem .Stolen har ett bekvämt ryggstöd för många timmars fiske. Stort urval av tillbehör. Slayer Propel 13 Ordpris 23 995:- Nu 21 595:- Denna värstingmodell har ett öppet däck och ett snabbt och stabilt skrov, plus ett extra stort roder för snabb manövrering. Vårat unika Propel-systemet är det enda pedal drivsystem som kan trampas både framåt och bakåt, och lämnar händerna fria för fiske. Förmågan att trampa baklänges låter dig att stanna mot vinden eller behålla positionen i strömt vatten. En viktig förmåga när man följer eller kämpar med dagens fångst. En av Native Watercrafts absoluta toppmodeller, som kan utrustas med all tänkbar utrustning, för den kräsne.
Nu har årets värstingar från USA kommit! Ska du ha det bästa i kajakväg för fiske, jakt och äventyr? Då ska du ha en Native! Välj mellan Ultimate, Mariner, Slayer och Manta Ray. Vårat utbud ger dig möjligheten att välja den kajak som passar dig bäst! Propeldrift eller paddlar? En eller tvåsitsig? Vi ordnar det! Passa på nu i Maj då vi lämnar 10 % på alla kajaker och tillbehör. Manta Ray 11 Angler Ordpris. 10 995:- Nu 9 895:- Manta Ray är enligt många den bekvämaste sit-on-top kajaken på markanden, med många genomtänkta funktioner för att tillfredställa fiskarens behov. Dess volym gör den till en stabil fiskeplattform i ett mindre format även för strömmande vatten. Kommer från fabrik försedd med två Sea Dog flush mounts, en Scotty sidomontage, en Scotty spin cast spöhållare, och däcksmonterade paddelhållare. Perfekt för sjöar och åar. Ultimate 14,5 Tandem Ordpris 14 995:- Nu 13 495:- I kajakpaddling är det bra att ha valmöjligheter. Med Ultimate 14.5 Tandem kan du göra allt. Ta med en passagerare eller en fyrbent vän, eller konvertera till solo och ta med extra utrustning istället. Mångsidigheten som denna kajak erbjuder är oslagbar. Stabil för både sittande eller stående fiske. God kursstabilitet. Stort urval av tillbehör. Mariner Propel 10 Ordpris 21 995:- Nu 19 795:- Med bara 3 meters längd så älskar Mariner Propel 10 trånga utrymmen och krävande manövrar. Vårat unika Propel-systemet är det enda pedal drivsystem som kan trampas både framåt och bakåt, och lämnar händerna fria för fiske. Mariner Propel 10 är stabil nog för stående fiske samt har ett inbyggt rodersystem. Stolen har ett bekvämt ryggstöd för många timmars fiske. Stort urval av tillbehör. Slayer Propel 13 Ordpris 23 995:- Nu 21 595:-Denna värstingmodell har ett öppet däck och ett snabbt och stabilt skrov, plus ett extra stort roder för snabb manövrering. Vårat unika Propel-systemet är det enda pedal drivsystem som kan trampas både framåt och bakåt, och lämnar händerna fria för fiske. Förmågan att trampa baklänges låter dig att stanna mot vinden eller behålla positionen i strömt vatten. En viktig förmåga när man följer eller kämpar med dagens fångst. En av Native Watercrafts absoluta toppmodeller, som kan utrustas med all tänkbar utrustning, för den kräsne. Besök gärna vår hemsida www.nativeweden.se för fler kajaker och tillbehör! Om företaget Native watercraft kajaker för jakt, fiske och äventyr.