Quantcast
Till salu inom

"nedlagda fabriker till salu säljes"

Oslo
2 dagar

Dragspel

45 000 kr
ABC-Annons.se
Butik Växjö
2 dagar

Stebel Krom Kompressorhorn

695 kr
ABC-Annons.se
Bromma
2 dagar

Gibson 1956 Les Paul Gold Top

32 000 kr
Blocket.se
Butik Kramfors
2 dagar

PVC Fönster

500 kr
ABC-Annons.se
Butik Malmö
2 dagar

Handgjorda äkta lädervaror...

ABC-Annons.se
Butik Sollentuna
2 dagar

Fabriksnya Optimo Easy-go 3...

2 095 kr
ABC-Annons.se
Butik Karlskrona
2 dagar

Fönster direkt från fabrik,...

ABC-Annons.se
Malmö
2 dagar

Saxofon Selmer Paris Balans...

21 000 kr
ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Billig mat - en dyr affär. Om matmakt och behovet av medvetna konsumenter

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 år
Premiss förlag. 2006. Häftad med invikta pärmar (s.k. 'danskt band'). Nära nyskick. Maten i Sverige kanske blivit billigare men på ett eller annat sätt får vi ändå alla betala ett högt pris i form av sänkt kvalitet. De största förlorarna är de som producerar maten som arbetare i livsmedelsindustrin. För dem betyder prispressen sämre arbetstider, stress och nedlagda fabriker. Journalisten Gunnar Brulins bok handlar om detta men också om hur konsumenterna drabbas i form av ett smalare utbud av livsnmedel med billigare råvaror, mer vatten och midre kött, många gånger rent fusk. Billig mat med mer socker och fett drabbar dessutom vår hälsa.
65 kr
Bokbörsen.se
Lampor  ·  Sandviken

Industri taklampa från nedlagd fabrik

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Gammal industri taklampa från nedlagd fabrik. Passar perfekt i garage eller i en atelje där man behöver starkt ljus. Den smyger igång sen blir den starkare & starkare. Glödlampan är på 250w & det följer med 2 extra glödlampor. Lampan är ca 65cm hög & 30cm i diameter (tung). Lampan finns i Storvik & säljes för 1000:- eller bud. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
1 000 kr
Blocket.se

Kvinnor och barn först. Nedmonteringen av AT-289

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Brandgul vitterhet. 2010. Inbunden bok i mycket välbevarat skick. 170 sidor. Den unge Karsten anländer med en liten grupp män till en namnlös by i en brotglömd dal. De har kommit för att genomföra nedmonteringen av AT-289. En gång byns levebröd. Men här tycks endast minnet av det förgångna finnas kvar och byns invånare verkar egendomligt besatta av det kakel som en gång producerades i den nu nedlagda fabriken. I Kvinnor och barn först återkommer Peter Terrin med sin Kafka- och ibland David Lynch-liknande berättarstil. Här har förfrämligandet huvudrollen omgivet av en stilla men tilltagande absurditet.
75 kr
Bokbörsen.se