Quantcast
Till salu inom: ”

nedlagda fabriker till salu säljes

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Premiss förlag. 2006. Häftad med invikta pärmar (s.k. 'danskt band'). Nära nyskick. Maten i Sverige kanske blivit billigare men på ett eller annat sätt får vi ändå alla betala ett högt pris i form av sänkt kvalitet. De största förlorarna är de som producerar maten som arbetare i livsmedelsindustrin. För dem betyder prispressen sämre arbetstider, stress och nedlagda fabriker. Journalisten Gunnar Brulins bok handlar om detta men också om hur konsumenterna drabbas i form av ett smalare utbud av livsnmedel med billigare råvaror, mer vatten och midre kött, många gånger rent fusk. Billig mat med mer socker och fett drabbar dessutom vår hälsa.
Gammal industri taklampa från nedlagd fabrik. Passar perfekt i garage eller i en atelje där man behöver starkt ljus. Den smyger igång sen blir den starkare & starkare. Glödlampan är på 250w & det följer med 2 extra glödlampor. Lampan är ca 65cm hög & 30cm i diameter (tung). Lampan finns i Storvik & säljes för 1000:- eller bud. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Brandgul vitterhet. 2010. Inbunden bok i mycket välbevarat skick. 170 sidor. Den unge Karsten anländer med en liten grupp män till en namnlös by i en brotglömd dal. De har kommit för att genomföra nedmonteringen av AT-289. En gång byns levebröd. Men här tycks endast minnet av det förgångna finnas kvar och byns invånare verkar egendomligt besatta av det kakel som en gång producerades i den nu nedlagda fabriken. I Kvinnor och barn först återkommer Peter Terrin med sin Kafka- och ibland David Lynch-liknande berättarstil. Här har förfrämligandet huvudrollen omgivet av en stilla men tilltagande absurditet.
Brandgul vitterhet. 2010. Inbunden med skyddsomslag. 170 sidor. Den unge Karsten anländer med en liten grupp män till en namnlös by i en brotglömd dal. De har kommit för att genomföra nedmonteringen av AT-289. En gång byns levebröd. Men här tycks endast minnet av det förgångna finnas kvar och byns invånare verkar egendomligt besatta av det kakel som en gång producerades i den nu nedlagda fabriken. I Kvinnor och barn först återkommer Peter Terrin med sin Kafka- och ibland David Lynch-liknande berättarstil. Här har förfrämligandet huvudrollen omgivet av en stilla men tilltagande absurditet. Förlagsny, oläst. 2 mm reva i övre kant av skyddsomslag i övrigt i nyskick. /Finns i Sthlm
Säljer min Jackson DK2T då jag inte har tid att spela längre. Detta är Hardtail-modellen med Seymour Duncan mickar. Detta är en av de högre ansedda modellerna då denna är tillverkad i den nu mer nedlagda fabriken i Japan (de tillverkas efter 2012 i Mexico). Den har inte varit ute på något turnéliv utan mest stått hemma i lägenheten, så den är i fint skick och väldigt lättspelad. Mjuk väska medföljer. (Fler bilder kan skickas vid intresse)