Quantcast
Till salu inom: ”

övergivna fabriker till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Det är nu snart 3 år sedan vi flyttade från Ö.Tvärgatan i Hästveda upp till Kyrkbyn. Sen dess har Mårten vandrat ner till byn igen kanske 50 gånger. Vad är det som lockar där nere? Är det någon som matar honom för han ser övergiven ut eller? Kan ni sluta med det nu då? Han brukar hålla till mellan skroten och gamla fabriken på Ö.Tvärgatan men han har inte synts till där dom senaste veckorna. Är det någon som sett honom eller kanske hört honom för han skriker nästan alltid. Hör isåfall av er till mig, vi saknar vår lille Mårten. Gäller även om han är död, man vill ju gärna veta! Ring på 0451-30599 eller 0702-112464
Max Ström 2008. Inbunden med hårda pärmar. Opaginerad. Ca 23 mm tjock. Det finns ett Sverige som inte syns. Dessa undangömda platser finns överallt, ibland i städer men oftare ute på landsbygden. I detta ingenmansland står hus, fabriker och ibland hela samhällen öde och övergivna. Ståtliga hus och byggnader vittnar egentligen om ambitioner, drömmar och en levande verklighet, men förfallet, fukten och tystnaden talar ett mer vemodigt språk. I många fall är naturen på väg att ta tillbaka det som människan en gång byggt upp. Fotografen Hampus Hedelius har rest runt i landet och dokumenterat det bortglömda Sverige och samlat nästan 200 bilder i en annorlunda och ödesmättad fotobok. Resultatet är en spännande resa genom Sverige men också ett fascinerande dokument över platser och byggnader som lämnats åt sitt öde.
Historiska Media 2007. 192 s. Inbunden i dekorerat pappband med kapitäl och med skyddsomslag i samma motiv, allt i nyskick. Överdådigt rikt, vackert och tänkvärt illustrerad med färgfoton. Vikt 870 g. Format 23,5 x 23 cm. Porto 48:- (viktklass -1,0 kg). Jörnmark är docent i ekonomisk historia. Han har fattat stort intresse för övergivna miljöer. Här har han skapat ett fantastiskt, nostalgiskt verk av minnen från bortglömda storhetstider. "En nostalgisk höjdare!" Nostalgia Magazine. "En fascinerande samtidsarkeologisk undersökning av det snabbt förgångna - fabriker, miljonprogram, sommarland." Katarina Wikars, Kulturradion P1. (Boken är förlagsny men omslaget är tyvärr dåligt inpassat från tryckeriet.) (Nypris på Adlibris 201:-).
En personlig historia berättad av en kvinna som bor på ett övergivet industriområde och arbetar i en fabrik som tillverkar riktiga elefanter. Vardagens tristess känns, trots filmens surrealistiska ton, otäckt nära verkligheten.
Nezzie hittades med sina två syskon och mamma övergiven i närheten av en fabrik på kreta då hon var valp. De fick komma till Kaina Dog Rescue Centre som drivs av den Brittiska kvinnan Linda Lucas och har bott där tills hon den 23/8-14 kom till sverige. Hennes ena syster Hemi finns också i sverige. Hon finns alltså hos mig i jourhem tills vi hittat hennes permanenta hem. Nezzie är en tik född augusti 2013 och är kastrerad och registrerad i jordbruksverket. Hon är ca 51 cm hög men väldigt slank i kroppen. Nezzie är en väldigt trevlig och smart hund med mjukare personlighet otroligt tillgiven och framåt men kan bli lite rädd ibland, men blir tryggare och tryggare ju längre tiden går. Hon älskar livet i Sverige och all uppmärksamhet hon kan få, är väldigt social av sig. Lyssnar bra på inkallning och kan vara lös ute utan problem, har lärt sig några kommandon redan, och är väldigt lättlärd. Snäll att klippa klorna på och finner stor trygghet i bilen. Skäller inte och har nu vant sig med både småbarn, hästar och katter. Vi har även andra hundar hemma som hon har bra relation till, hon är dock lite nervös vid andra hundmöten men om hon får ta det i lugn takt så går det bra. Nezzie söker: Ett aktivt, kärleksfullt och livslångt hem. Hennes överlåtelse är 4600 kronor. Du kan se mera bilder och läsa om villkoren som ställs på det nya hemmet på hemsidan gatuhundar.se För mer information kontakta: annelidoli@hotmail.com eller ring 072-2394215