Quantcast
Till salu inom: ”

kök bortskänkes säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Hej, Skåp och vita luckor från Ballingslöv bortskänkes mot nedmontering. Några har stötskador som försvinner om de målas om. Alla luckor och lådor har rostrfria snygga handtag. Fläktkåpa rostfri Thermex 2000 kr Ugn vit Elektrolux 2000 kr Keramikhäll Elektrolux 2000 kr Vit diskho m. blandare 500 kr Allt i annonsen är från 2006 Paketpris: 5000 kr Finns för att tinga fram tills helgen 12-13 mars då de ska bort. Allt monteras ner av köparen.
Hej! Vi ska renovera vårt kök och skänker bort vår nuvarande spis. Gratis. Det är en Electrolux EK 6140, kan kopplas på två eller trefas, totaleffekt 9532W och den funkar helt felfritt. Alla fyra plattor och ugnen funkar finfint. Hämtas i Ropsten på kvällstid så snart som möjligt. försten hit får spisen. Ring före och kolla så den finns kvar. kommer inte hålla den utan först gäller. Kan vara bra att ha en pirra eller kompis eller liknande då vi bor en trappa upp och saknar hiss. Om annonsen är kvar så är spisen kvar! Hör av dig, annars åker den på tippen /Mårten
Köksluckor och lådor bortskänkes. De är välvårdade och fina, familjen som bodde i vårt hus innan vi köpte det hade nyligen bytt kök. Vi ville dock ha det annorlunda, därför har vi precis satt in nytt. Det är 18 skåpsluckor i varierande storlekar, 5 lådor med insats samt 4 vitrinskåpsluckor med glas. Finns i Bua. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu renoverar vi och byter hela köket. Två fungerande kyl och frys finns, Bosch 3434 samt en fläkt till salu för skåpsmontering (osäker på märket). Pris: kyl/frys 100:-/st Pris: fläkt 200:- Allt säljes för 300:- Vitvarorna hämtas denna helgen (20/4 eller 21/4), i annat fall slängs dom. Finns dessutom ett kök som bortskänkes tillsammans med vitvarorna. Maila för mer info eller telefonnummer!
Vi ska byta kök, du kan få vårt nuvarande mot att komma och hämta det. I köket ingår alla stommar luckor och lådor ,blandare,diskho med diskbänk, spishäll med grill,fläkt,ung. Skåp och lådor är tomma när ni kommer! Det nya köket kommer den 5/5, så vi vill att köket är borta till dess. Du kan kontakta oss via telefon eller mail Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.