Quantcast
Till salu inom

"neva masquerade pris säljes"

2 dagar

Universal Audio 19 pluggar...

1 299 kr
Blocket.se
Solna
2 dagar

Jaybird RUN XT 2020

1 400 kr
Blocket.se
Sundbyberg
2 dagar

Kanonfin hankatt utlånas fö...

2 500 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Katt  ·  Nyköping

Neva Masquerade

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 17 dagar
Renrasiga Neva Masquerade kattungar är till salu, det är olika färger på dom. Leveransklara 27 april då de är 12 veckor. Bilder av kattungarna och deras föräldrar finns på hemsidan http://acholes.cybersite.se Vid intresse är ni välkomna att maila eller ringa för mer information.
9 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Hudiksvall

Neva Masquerade

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 27 dagar
jag har 2 jättefina killar av rasen Neva Masquerade, en systerras till Sibirisk Katt, enda som skiljer dom åt är att Nevan är maskad, blir 4 mån den 8 mars, alltså lev.klar, stamtavla, vacc. chipad å besiktad, bes en gång till innan lev. mycket hundvana . tingningsavgift 1500 kr som ej återfås om du ångrar dig. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
8 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Upplands-Bro

Underbar Neva Masquerade kattunge lev klar

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 10 månader
jag har en helt underbar hane kvar ur en kull av fem. det är en hane as 21 alltså blåsilver tabby han är nu 12 veckor och leveransklar pappan är en tjeckisk import tagit 2 CAC mamma är champion * fullt vaccinerade * id märkta med chip * veterinärbesiktade * försäkrade * registrerade hos SVERAK titta gärna in på min hemsida där det finns fler bilder http://www.123minsida.se/scuzzies en liten videofilm http://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=iLJdZq974UU mvh scuzzie's uppfödning
10 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Norrtälje

Sibiriska och Neva masquerade kattungar

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Jag har en kull kattungar, födda 2 september och säljes vid 12 veckors ålder. Dom kommer vara leveransklara 26e november. Då är dom: Avmaskade, Chippade, Vaccinerade 2ggn, Besiktigade, Innehar stamtavla, Dolda fel försäkrade i folksam. På min hemsida: www.suznoones.se Finns bilder & mer info. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
9 000 kr
Blocket.se
Katt  ·  Strängnäs

Raskatten Selma

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Nu måste jag hitta ett nytt hem till min älskade hund katt Selma pga ändrade familje förhållanden. Hon är underbar med små barn och har ett tålamod av guld. Hon vill vara med överallt och älskar att åka bil till bland annat svamp skogen där hon följer en hack i häl och njuter av naturen. Selma är av rasen Neva Masquerade och har stamtavla. Hon är chippad, avmaskad och vaccinerad. Selma är född i Februari 2012. Jag är väldigt noga med vart hon hamnar!
6 000 kr
Blocket.se

Hittar du inte det du söker?

Prova någon av dessa sökord