Quantcast
Till salu inom: ”

neve mixerbord blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Nordost Qx4

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Musikhögskolan vid Örebro universitet säljer mixerbord: Neve V3 48ch. Våra utbildningar inom musikproduktion expanderar och vi byter ut Neve-bordet mot ett med lite snabbare inlärningskurva. Hör av dig till Peter Fogel för mer info och för att boka tid. Mixerbordet avinstalleras vecka 3 2014. Säljes i befintligt skick. Begärt pris 180.000 eller högre bud. Exklusive moms och ingen moms tillkommer. Bud ska ha inkommit senast kl 16.00, 7 januari 2014.
USB-ljudkort med två ingångar och fyra utgångar, för Mac och PC. Forte har fått sitt namn från den legendariska mixerkonsollen som Focusrite och Rupert Neve skräddarsydde åt AIR Studios i London och som kommit att definiera Focusrite's kvalitet och sound till dagens datum. Inuti Forte's läckra aluminiumchassi återfinns två analoga, fantommatade (+48V) mikpreampar med oslagbar ljudkvalitet, parat med 24-bit/192kHz AD/DA-omvandling i världklass. Vidare finns en OLED i färg, touchknappar och en stor volymkontroll för enkel operation. Forte levereras med nätadapter (för +48V), USB-kabel Ableton Live Lite 8 inspelningsprogram och Focusrite "Midnight plug-in suite" med klassiska ISA110 EQ och ISA130 kompressorn som plugins, båda modellerade från ovan nämnda mixerbord Forté. Specifikationer: Två ingångar (mik/line), Två balanserade utgångar TRS, En hörlursutgång TRS, Vikt: 476g, Storlek: 170 x 116 x 36mm
Säljer en Neve 4081 - en fyrkanalig preamp av högsta kvalitet. Använd en gång i studiosammanhang, säljes på grund av inköp av analogt mixerbord. Observera att enheten är i absolut nyskick och leveraras med orginalförpackningar samt de sladdar som följer med vid nyköp. nypris thoman: 23 467 kr säljes för 15 000 kr.
Bra skick. Som att ha en kanal från Neve's 88R mixerbord. http://ams-neve.com/products/outboard/8801-channel-strip Mjukvara för att spara inställningar. Pris 19.900 kr el högstbjudande.
Ett fantastiskt mixerbord helt enkelt, vill egentligen inte sälja skönheten... Men just när ja köpt detta, så fick jag tag på ett TOA RX-7, store bror till denna mixer. Helt superduper-nyskick. Fattar inte vem som köpt detta fina mixerbord på tidigt 80tal sen aldrig använt det! Orginal handboken medföljer också. Detta är ett liknande som Yamahas bästa mixerbord från början av 80-talet. Komponenter/trafos är samma och chassit är nog också exakt lika dant. Gått igenom alla kontaktytor och smort upp alla potentiometrar och reglar. Nätaggregatet har nya komponenter och ger väldigt bra filtrering = inget brus. Varje kanal har transformator balanserad ingång, transformatorerna är av vintage typ (se bilder) och ger ett "Trafo-mättat" ljud. Inget "detta är gammalt och ger varmt ljud" som många felaktikt beskriver äldre mixerbord, bara för att det är gammalt. Även Master R + L output är transformator balanserade, med trafos som liknar Neve´s output trafos väldigt mycket. Kretsarna är också skönt minimalistiska så inget tunnar ut ljudet i signalkedjan. Detta är även bra ifall man vill uppgradera kanal-stripparna med nya opampar och kondensatorer. Ett ovanligt bord som är av hög klass, inget snack om det. Som sagt fick tag på RX-7 modellen, annars hade jag aldrig i livet sålt denna RX-5'a... Perfekt bord att mixa ner dina separata inspelade spår, eller modifiera varje kanal med en direkt ut, för anpassning till DAW. 3500kr Är inte mkt pengar för ett så skönt vintage bord i totalt nyskick, tro mig. Jobbar med audio-kretsar. Sen har jag en Launchpad S som är i bra skick. 800kr