Quantcast
Till salu inom: ”

nfinity cheerleading skor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Herr T-shirt

Stockholm
Vinterjacka

Göteborg
Wezc luvtröja

Göteborg
Nike Damenparka

Uppsala
Långärmad

Värnamo
Jacka

Karlstad
Damjacka

Karlstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Jag säljer nu mina cheerleadingskor pågrund av att jag slutat cheerleading för ca ett halvår sedan. Skorna är av märket "Nfinity Game Day" och av storlek 36 (5.5 i usa-storlek) Skorna är använda ca 3 månader så dom är i väldigt bra skick. När jag köpte dom kostade dom ca 800 kronor. Jag var väldigt nöjd med dom när jag hade användning för dom! :) Hör helst av er via telefon men mailen funkar i nödfall.
Säljer Nfinity cheer shoes- Vengeance i nyskick. Använda i 2 veckor (ca 5 gånger). Säljes utan skolådan. Mycket fina och otroligt bekväma (säljes pga slutar med Cheerleading) Storlek 9,5 (Vissa hemsidor påstår att dessa är 41or men jag har vanligtvis mellan 38-39 och de sitter perfekt) Nypris: 1 250 kr Mitt pris: 900 kr Skorna finns i Nyköping men kan lämnas i Stockholm. Om Ni vill ha de skickade står ni för frakten.
Skor, stl. 38, dam Köpta för ett halvår sen. Inkl. ursprungslådan. 500:-
Fina skor för Cheerleading , Dans , Gymnastik mm. Märke Nfinity Evolution i strl 35 inkl exklusiv väska, i mycket bra skick. Nypris 1100 kr säljes för 500 kr.
Ett par Nfinity Evolution cheerskor storl 38 (höger på fotot), använda men i bra skick Ett par Nike cheerskor storl 36,5 (vänster på fotot), använda 2 st cheer-toppar storl S (ca 12 år) Säljes som ett paket