Quantcast
Till salu inom: ”

nintendo skylt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Nintendo DS

Linköping
Nintendo spel

Varberg
Nintendo Wii

Göteborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nintendo reklamskylt tillverkad 25 juli 1990 Något klichéartat uttryckt så är det här en unik skylt. Har hängt i Barnens Hus Luleå men efter år av bearbetning numera hemma hos mig. Jag har bara hittat en dokumenterad skylt av samma modell och finns i U.S. All fiber lyser men ena motorn till fiberskivan är trött och vill inte riktigt dra runt. har inte riktigt undersökt problemet mer än att konstaterat att så är fallet. lackskada som framgår av bild och små "nicks" här och där men inget som stör. Dunderenkelt att fixa om man stör sig på lite vintage look. Behöver man förtydliga att den säljes i befintligt skick? Bredd: 36,5" (~92,5 cm) Djup: 10" (~25,5 cm) Höjd: 17" (~43,2 cm) Frågor och svar ges per mail eller telefon. Jag betalar givetvis frakten!
Ölkyl i resturang utförande, skylten med ölmärket är försvunnen tyvärr men man kan ju alltid göra en egen typ "Bosses bärs" om man nu heter Bosse, annars kan det ju bli fel. Om man nu inte mot förmodan tycker om namnet Bosse, då är det bara att köra. Funkar fin fint, belysningen funkar också. Avhämtas och skickas ej, om inte köparen vill ha den nedfilad i en jävligt dryg IKEA byggsats i två miljarder bitar utan manual, man kan säga en väldig kvalificerad gissningslek. Perfekt för dig som dricker mycket öl, mc/raggarklubben, mansgrottan, gillestugan...ja användings området är ju nästan obegränsat, dock måste jag hiva iväg den på grund av platsbrist. Säljes eller bytes, bytes mot projektor, PS3, Nintendo Wii, ja eller nått festligt! Kom med förslag... :)
Marknadsföringsskylt för Megaman 3 till Nintendo NES 8-bit från omkring 1992. Förmodligen enda kvarvarande exemplaret som finns? Hämtas i Borås
NINTENDO LJUS SKYLT MED NINTENDO LOGGA, STOR FUNGERAR FINT
Hej! Säljer en tuff Spendrups skylt som nog är till för montering utomhus, men kan säkert vara riktigt snyggt brevid hemmabaren eller pojkrummet! :-) skylten är tom och ihålig så det är bara o klämma i nån led slinga från Ikea eller nått så blir det toppen! Säljes för 500kr eller byte mot puch dakota delar eller Nintendo 8 bitars spel. Skickas inte. Mvh. Viktor.