Quantcast
Till salu inom: ”

nishiki hybrid xc5 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Köpte denna cykel begagnad för att cykla en liten cykelsemester. Det kommer att sluta nere i Trelleborg och jag känner inget större behov av den längre då jag har en funktionsduglig cykel hemma. På vissa växlar tar kedjan i växelbytaren och låter lite men det är bara en inställningsfråga annars har den fungerat kanonbra. Jag köpte den för 4300:- men det var utan skärmar, pakethållare och cykeldator. Därför tycker jag att ett rimligt pris blir 4000:- Cykeldatorn visar hastighet och avstånd i stora drag, inte den märkvärdigaste men. Jag är nere i Trelleborg den 27:e juni och på förmiddagen av den 28:e juni.
Den här cykeln fullkomligt tigger om en lång slingrande skogsväg. Hybrid XC5 är väldigt lik en mountainbike med dämpargaffel och hydrauliska skivbromsar. Givetvis fungerar den perfekt på asfalt också och dämpargaffeln går att låsa helt och fungerar då precis som en stel gaffel. 24-växlat drivpaket med Deore bakväxel samt Schwalbes crossdäck. Givetvis är Hybrid XC5 förberedd för skärmar, pakethållare och lås. Ord pris 7995:-Nu 7195:-
Tänkte sälja min Nishiki för att byta upp mig. På vissa växlar tar kedjan i växelbytaren och låter lite men det är bara en inställningsfråga annars har den fungerat kanonbra. Jag köpte den begagnad för 4300:- i vintras men det var utan skärmar, och cykeldator. Därför tycker jag att ett rimligt pris blir 4000:- Cykeldatorn visar hastighet och avstånd i stora drag, inte den märkvärdigaste men. Storlek: Medium
Säljer min Nishiki XC5 2009, ska byta till racer. Bra skick, allt funkar perfekt Alu-ram Skivbromsar (wire). Låsbar dämpargaffel. Nästan nya Continental slicks (kan skicka med beg. cross-däck). 24 växlar (3x8), Shimano Deore. Flaskhållare. Fast monterat lås.
Den här cykeln fullkomligt tigger om en lång slingrande skogsväg. Hybrid XC5 är väldigt lik en mountainbike med dämpargaffel och hydrauliska skivbromsar. Givetvis fungerar den perfekt på asfalt också och dämpargaffeln går att låsa helt och fungerar då precis som en stel gaffel. 24-växlat drivpaket med Deore bakväxel samt Schwalbes crossdäck. Givetvis är Hybrid XC5 förberedd för skärmar, pakethållare och lås. Rek. ca pris: 7.995 kr.