Quantcast
Till salu inom: ”

nishiki hybrid xc7 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Beskrivning från Nishikis hemsida: Hybrid XC7 är en mycket lyckad mix av terrängcykel och asfaltsracer. Vi har plockat in de bästa egenskaperna från mountain- biken såsom låsbar dämpargaffel och hydrauliska skivbromsar med fantastiskt bett i. Stora hjul och en kort hjulbas gör cykeln snabb på landsväg samtidigt som den går att använda som pendlare eller motions- cykel på grusväg och stig. Komponentlistan är fylld av premiumdelar från Shimano och FSA. Dessutom har XC7:an en dämpargaffel som går att låsa med ett reglage på styret. Stäng av gaffeln när den inte behövs så slipper man onödigt gung i cykeln. Se bild och mer info på: http://www.nishiki.se/Min_Nishiki/Arkiv/2009/Hybrid Ramstorlek 18, nypris strax över 9000kr.
Hejsan! Nu är det dags för mig att ta körkortet och därför ska denna cykel säljas. Den är bra påkostad och en väldigt fin cykel som aldrig krånglat. Bästa cykeln som jag cyklat på hittils. Lite info: * Ram - Aluminium 6061-T6 dubbelreducerade rör * Gaffel - SR NCX, hydraulisk dämpning med lockout på styret * Bromsar - Shimano M486, hydraulisk skivbroms * Vevparti - Shimano M443 * Växelreglage - Shimano Deore * Bakväxel - Shimano XT * Framväxel - Shimano * Växlar - 27 växlar * Vikt - 13.9 kg * Nypris - 9.395 Mitt pris är 3800 kronor(billigast i Sverige). Först till kvarn eller högst budande! Självklart finns kvitto också! Du kan ENDAST nå mig på 0737723616
Cykel i skick som ny ur butik. Endast körd ett fåtal ggr och förvarad inomhus. Påkostad hybrid med betydligt finare komponenter än småsyskonen XC3 och XC5 samt mycket snygg färgsättning. Årsm 2009 Stl M (176-187 cm) Ram: Aluminium 6061-T6, dubbelreducerade rör. Gaffel: Suntour NCX med lockout på styret. Däck: Kenda 28´ (42x622) med reflexsida och punkteringsskydd. Bromsar: Shimano M486 hydraulisk skivbroms Vevparti: Shimano M443 Växelreglage: Shimano Deore Bakväxel: Shimano XT Framväxel: Shimano Deore Utväxling: 27 växlar, bak 11-32, fram 48/36/26 Saxat från www.nishiki.se: Hybrid XC7 är en mycket lyckad mix av terrängcykel och asfaltsracer. Vi har plockat in de bästa egenskaperna från mountainbiken såsom låsbar dämpargaffel och hydrauliska skivbromsar med fantastiskt bett i. Stora hjul och en kort hjulbas gör cykeln snabb på landsväg samtidigt som den går att använda som pendlare eller motions- cykel på grusväg och stig. Komponentlistan är fylld av premiumdelar från Shimano och FSA. Dessutom har XC7:an en dämpargaffel som går att låsa med ett reglage på styret. Stäng av gaffeln när den inte behövs så slipper man onödigt gung i cykeln. (Nypris: 9395 kr)
Hybrid XC7 är en mycket lyckad mix av terrängcykel och asfaltsracer. Nishiki har plockat in de bästa egenskaperna från mountainbiken såsom låsbar dämpargaffel och hydrauliska skivbromsar med fantastiskt bett i. Stora hjul och en kort hjulbas gör cykeln snabb på landsväg samtidigt som den går att använda som pendlare eller motionscykel på grusväg och stig. Komponentlistan är fylld av premiumdelar från Shimano och FSA. Dessutom har XC7:an en dämpargaffel som går att låsa med ett reglage på styret. Stäng av gaffeln när den inte behövs så slipper man onödigt gung i cykeln. Utöver standardutrustning har cykeln även skärmar, pakethållare och s.k. barends på styret. Pedalerna är av kombityp vilket gör det möjligt att använda såväl cykelsko som vanlig sko. Nyservade växlar. En perfekt allroundcykel som går lika bra att använda till och från jobbet som att cykelsemestra eller köra Vätternrundan på. Nypris ca 9-10 tkr med ovan nämnda tillbehör. - Storlek L (för personer 186-196 cm). - Ram Aluminium 6061-T6 dubbelreducerade rör. - Gaffel SR NCX, hydraulisk dämpning med lockout på styret. - Hjul Linus DSS nav, Linus Next fälg. - Bakväxel Shimano Deore XT. - Utväxling 27 växlar.
Sparsamt använd Lås och barnstolsfäste ingår ej. Nyligen servad.