Quantcast
Till salu inom: ”

norsjö forshaga shopper säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hallå Säljer nu min Shopper pga bristande intresse. Chassit är nylackat av bilfirma men skavanker finns. Motorn är i nyskick går som om den precis kom från fabrik, Dynorna är fina såsom rutan. Finns självklart något att göra på den tex att koppla in elen som jag inte har gjort, bara kopplat in elstarten som funkar felfritt, och att fixxa en ny vajer till bromsen. Följer med 2 däck med fälg och 1 vinterdäck och en hel låda med grejer till den Priside 5000 men självklart prutbart på plats Seriösa köpare ringer Martin Bytes mot pengar eller seriös speldator
Vi söker en Norsjö Shopper eller något annat körkortsfritt fordon av typ mopedbil. Det ska vara täkt eller halvtäkt. Det ska vara körklart. Lite skavanker är okej, men inga skogsvrak. Har du något roligt förslag med en prislapp på max 10.000 kronor så hör av dig på sms, telefon eller mail. Det är bra om den finns inom 15-20 mil från Borlänge, men rätt fordon till rätt pris så kan vi nog åka någon bit till.
Hej tänkte sälja min shoper.ombyggd sitter en modernare motor i från nån vespa.det är el start på den och den startar och går bra 45-50 km i timmen både plant och uppför . Det tråkiga är att styrviern har gått av och så saknas tank men går att provköra. Pris:3500 bvsa eller bud Kan även tänka mig att byta mot nåt annat. Fiddy eller nåt kul kom med förslag Ring för mer info mvh Markus
Säljer två styck forshaga shopper varav en är ett rullande chassie. Den andra komplett men slirar på automaten. Säljes i befintligt skick i ett paket.
Röd Forshaga / Norsjö Shopper med back. Lite småfix. Pris: 4.000 kr Den svarta som är ombyggd för barn är också till salu. Ev. byte mot bil, båtmotor, åkgräsklippare eller snöskoter, kan byta båda mopederna eller en av dom.