Quantcast
Till salu inom: ”

forshaga moped säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ett gyllene tillfälle för den som vill ha en moped i nyskick med garanti kvar till ett Mycket bra pris. Vi säljer den för att behovet inte längre finns. Vi har inte gjort någon service på den eftersom den bara har gått 63 km och det syns! Den har förvarats i varmgarage. Helt original från butiken inga ändringar är utförda. (Till och med nopporna på däcken finns kvar.) Modell: Sprint 50cc Färg: Blå/vit Klass:1 (EU-moped) Köpt: 2010-09-29 Körsträcka: 63 km Kvitto och alla papper kvar. Pris: 7500:- eller bud, skambud ignoreras helt. Endast telefon och vi vill inte ha kontakt med försäljare och är inte intresserade av nya kompisar.
Säljer moppen här. Startade bra och allt funkade, el och bromsar, bra däck osv. Nu stendöd? Helt otrimmad. Finns naturligtvis lite smårepor. Lacken är orginal. Oreggad 30moppe. Får framföras på cykelbanor. Billig drifft och försäkring. Pris 2700 el bud. kan fraktas i stora delar av Sverige vid seriös affär. Syns annonsen är den kvar. väl mött.
Jag har en 30km moped som pluggen är urtagen på så den går lite bättre. Den har aldrig varit använd av en ungdom så den är i otroligt bra skick. Säljer den billigt nu eftersom jag inte har någon vinter förvarings plats. Som ni ser på bilderna så står den nu i mitt vardagsrum och där kan jag inte ha den hela vintern. Ring mig på mobilen eftersom jag har lånat mejlen. Den har endast gått 747mil
Använd den till folkres el besk den ( ca 2000 Se kr) . Kan ta en rotbåt minst 4,30 m längd , el en moped flak el Forshaga . Alt måste så klart fungera els inga intressera . Bilen går bra ock fungera som den skal , rep för 9500 för 2 år sedan ock bar kört 1 år sedan dess , nästan rostfri . bytes pris 4500 kr kontant pris 3000 ej mindre då får den stå kvar . den som vill ha den kommer ock byter .
Startar å går bra. Rostig baklucka å nön skärmkant. Rostig under. Saknas inredning i bagaget. Fina dubbdäck på Alu Sommardäck på plåt. Dragkrok. B230A motor. M47 låda. 18900mil. Obesiktad å oskattad. Bytes gärna mot moped eller bil eller nått annat motor fordon. Kan byta mot typ vad som helst dator, Xbox 360, ps3 ja typ allt. Kom med förslag! Annars är det bud som gäller. Seriösa bud tack. Bilen körs från platsen på egen risk då den är obes å avställd. Rekommenderar Släp. Ring, maila eller smsa