Quantcast
Till salu inom: ”

nova scotia duck tolling retriever till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

RASBOK 1998
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tik född 2010-02-01 måste tyvärr omplaceras pga allergi och för lite tid för henne. Hon kommer att säljas på halvfoder. En mycket trevlig och fin tik som är van att vara med många olika sorters människor eftersom hon bott hos en handikappad tjej med en massa olika assistenter. Hon behöver komma till någon som har tid för henne och som har hundvana. Hon har stamtavla. Endast seriösa göre sig besvär. För mer info maila och berätta gärna mer om er + att skicka med telefonnummer så ringer jag upp.
Tik född 2010-02-01 måste komma till en ny ägare En mycket trevlig och fin tik som är van att vara med många olika sorters människor eftersom hon bott hos en handikappad tjej med en massa olika assistenter. Hon behöver komma till någon som har tid för henne och som har hundvana. Hon har stamtavla. Endast seriösa göre sig besvär. För mer info maila och berätta gärna mer om er + att skicka med telefonnummer så ringer jag upp.
Finnes: Underbar 8-årig kastrerad tik av rasen Nova Scotia Duck Tolling Retriever (tollare). Har tidigare tävlat agility och rallylydnad. Har tränat viltspår. Behöver nu ett lugnt men händelserikt liv. Sökes: En hundvan, lugn, stabil person som kan ge mycket kärlek, omsorg och trygghet. Barnfri miljö är ett krav då hon inte känner sig bekväm med barn och stimmiga miljöer. Maila mig först lite om vem du är, sedan kontaktar jag dig. Endast seriösa svar. Då hon är min ögonsten är jag mycket noga med att hon hamnar hos rätt person.
Lilla Scratch är nu 12 v och letar efter ett eget aktivt hem. Han är en snabb och väldigt smidig valp som gärna vill komma till ett hem med jobb ex agility, lydnad, freestyle och självklart öppen även för andra hundaktiviteter. Han är vacc *2, nästan rumsren, i dagsläget bara en testikel (så ej avel o utställning) Allt enligt SKK´s regler samt lite till. Ring för mer info 073-738 99 14 Skymningsskallets kennel
Nova Scotia Duck Tolling retriever tik valp kvar till salu! Valparna född 2014-07-23 och är leveransklara 2014-09-17 när dom är 8 veckor gammal, registrerad till SKK, vaccinerad, vetrinärbesiktad, avmaskade. Både föräldrar har vänliga temperamenter, friska höfter, ögonen och dom är dna testad mot PRA&CEA. Både har cert från utställningar. Maila och fråga mer! Vi pratar finska och svenska! Mer bilder om valpar: https://www.facebook.com/kennelhilliton