Quantcast
Till salu inom

"flatcoated retriever omplacering säljes"

Jönköping
Igår

Blandras kille 9 mnader

9 000 kr
Blocket.se
Göteborg
Igår

Ida omplacering

100 kr
ABC-Annons.se
Linköping
Igår

Omplacering Beagle

3 500 kr
ABC-Annons.se
Butik

Tidigare annonser till salu

Hund  ·  Höganäs

Omplacering av sällskapshund

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
Vacker hund, blandning mellan Flatcoated retriever (mamman) och Dalmatin. 3 år och mycket väldresserad. Över 1000 timmars dressering. Kan mängder av trick. Promenaderna är även möjliga utan koppel, mycket följsam. Se honom http://vimeo.com/30200134 Har samma lynne som en Dalmatin. Kroppen är formad som en Dalmatin och även rörelsemönstret. Har använts även till småviltsjakt och lite träning i vildsvinsinhängnad. Älskar att springa och vakta. Är nu familjehund.
4 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Jönköping

Hem för omplacering finnes

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Hejsan! Har nu lämnat boet så att säga och flyttat hemifrån tillsammans med min pojkvän. Och nu när jag inte bor hemma mer och behöver ta hänsyn till mor mins nyfunna kattintresse är det hund jag ska ha! Har tidigare alltid haft hund, fram tills för ett tag sen då vi fick ta bort vår senaste hund och mamma beslöt sig för att hon inte längre orkade med att mista fler livskamrater. Men mitt intresse och kärlek för hundar brinner alltid kvar! Det jag söker är en aktiv hund, då jag själv är mycket ute och motionerar i skog och mark, håller även på med hästar så det blir mycket tid utomhus och i stallet. Jag har även ett stort intresse för lydnads träning och till viss del agility och lite så tricks. Jag uppskattar hund varje minut och har alltid kul! Tränar vi lydnad, är ute och promenerar, latar oss i soffan eller busar för full rulle är det alltid glädje i det hela! Jag har som sagt min livstid som erfarenhet när det gäller hundar och vill ha en lite större som kan hänga med på allt som händer i min vardag. En hund som behöver mycket stimulans och träning med andra ord. Vi bor nu i en stor lägenhet i Jönköping, men har nära till skog och spenderar helgerna ofta hos mina föräldrar i Gränna. Jag är 20 år gammal och det är jag som kommer ha hunden som min, även om min pojkvän gillar både kel och lek så är det jag som kommer sköta tränings biten, han kommer introduceras givetvis och ha vardags lydnad etc. Intresse främst för rottweiler, amstaff, flatcoated retriever, eller korsningar med dessa samt shäfer korsning av intresse. Men individen avgör! Gärna mail kontakt vid första då jag vet sen tidigare att det kommer mängder med svar och att prata med alla i telefon tar mängder med tid! så mail, gärna mms eller sms oxå givetvis. skicka bild+information om din hund till oss så hör vi av oss! Garanterar din hund ett livslångt och toppen bra hem med varierande träning, stimulans och mängder med kärlek!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Göteborg

Golden elr Flatcoated retriever

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Hejsan Vi är en familj som Söker efter en hund av rasen Golden elr Flatcoated retriever. Kan tänkas en unghund, omplacering eller valp. Har ni någon liten vovve som inte har något hem så maila mig så skall vi se till att den får massor av kärlek, mys o långa promenader, hade även tänkt börja träna agility el lydnad. Maila mig era förslag o gärna ålder,blid,kön o ras Tack!!
0 kr
Blocket.se
Hund  ·  Bräcke

Goldentik snart fem månader

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i Igår
Det är med tårar i ögonen som denna annons blir skriven men jag har insett att vi inte får tiden att räcka till med två små barn och hund. Vi letar nu efter ett nytt hem till våran tikvalp Vera som är född 2010-12-17 Tanken var att Vera skulle vara med mig i mitt jobb men det har visat sig att det inte fungerar och när hon istället får vara hemma och inte kan prioriteras direkt när vi landar hemma med barnen så känner vi sådan orättvisa mot Vera och önskar henne därför ett nytt hem. Vi har lämnat henne hemma i 3-4 timmar och det har fungerat felfritt. Anledningen till omplacering är alltså inte att hon Inte kan vara hemma själv utan att hon måste kunna prioriteras När man väl har kommit hem och det kan vi i dagsläget inte erbjuda alla dagar. Vera är en fantastiskt hund! Hon är lättlärd och glad i allt. Hon älskar att vara med. Det behöver inte hända något jämt - bara hon får vara med. Hon springer lika gärna i skogen som hon ligger och solar sig i det fria hemma på gräsmattan. Hon är rumsren och talar tydligt om när hon behöver gå ut. Hon gillar att duscha men tuggar gärna på något gott för att acceptera kloklippning. Hon går bra i koppel nu men drar gärna på vägen hem. Hon har fått sina valpvaccinationer, är registrerad i jordbruksverket och försäkrad i folksam. Hon äter royal canins foder Golden Retriever 29 Junior. Har inga problem med att åka bil. Hon älskar alla - små som stora ( vi har barn på snart 2 och 4 år) så vi ser inte barnfamilj som något hinder men önskar något större barn i blivande familj så att hon kan prioriteras på ett annat sätt än hos oss. Enbart nyfikna undanbedes. Det nya hemmet är också det sista hemmet, hon flyttar in för att bo kvar tills den dagen hon inte finns längre. Mamman är renrasig och regnr finns att få men hennes pappa har en liten del flatcoated retriever samt bordercollie i sig så han är enbart reggad i jbv. Ring gärna om du har ett gott hem att erbjuda våran underbara hundfröken. Vi finns att träffa i Bräcke.
6 000 kr
Blocket.se
Hund  ·  Täby

Omplacering tik

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Det är med ett sorgfyllt hjärta jag nu söker ett omplaceringshem till min underbara Flatcoated retriever blandras då jag inte längre kan erbjuda henne det liv hon förtjänar på grund av flytt utomlands. Nova är idag 4 år gammal och hon är en mycket snäll och kärleksfull tjej men kan bli lättstressad om hon inte får rätt signaler. Det är därför mycket viktigt för mig att hon kommer till ett hem där hon får både kärlek men framförallt rätt signaler. Som valp var Nova mycket stressad, mot bakgrund av hennes första plats här på jorden, och för att plocka bort den stress har jag använt mig av Amichien Bonding som är en metod med vilken du kan leva med din hund i harmoni utan onödigt skrik eller våld. Jan Fennel, grundaren till Amichien Bonding, blev inspirerad av Monty Roberts, the horse whisperer, och bestämde sig därför för att studera vargar och deras naturliga beteende inom flocken vilket ligger till grund för metoden. Det är för mig ytterst viktigt att du som kan tänka dig att ta hand om Nova fortsätter att arbeta med henne på samma sätt, eller liknande, och därför står jag självklart för en konsultation i metoden så att du kan tillgodogöra dig denna kunskap. Nova är väldigt flockig av sig och trivs bäst när hon helt enkelt får vara med och det skulle därmed enbart vara positivt om du/ni redan har hund så att hon inte behöver spendera långa stunder själv. Jag ser att hon skall få komma till någon som har en strukturerad och lugn vardag som Nova kan få vara en del av. Samt att du/ni känner dig/er manad/e att fortsätta jobba med att plocka bort hennes stress så att hon får ett harmoniskt liv. Om Du tror att du skulle kunna erbjuda min ögonsten det liv hon förtjänar så kontakta gärna mig så svarar självklart på alla era frågor! Läs gärna mer om metoden på www.hundinspiration.se eller på grundaren till metodens hemsida www.janfennellthedoglistener.com Varma Hälsningar Camilla och Nova
0 kr
Blocket.se