Quantcast
Till salu inom: ”

novation launchpad säljes

launchbag

Stockholm

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Launchpad är en dedikerad kontrollenhet för Ableton Live, utvecklad i samarbete med Novation och Ableton. Perfekt för DJ, live eller arbetar i studion, har Launchpad en multi-färg, 64-knapp rutnät, kontroll lägen för Session View och Live's mixer, två fullt programmerbara lägen användare och dedikerade knappar. BESÖK http://www.novationmusic.com/products/midi_controller/launchpad/Launch+Clips+and+Scenes+in+Live+with+64+multi-coloured+LED+buttons.+/ CA. 5 MÅNADER, ANVÄND 4 GÅNGER. KÖPT FÖR 1995KR NU 1200KR VID SNABB AFFÄR RING PÅ 0708-855 755
Aldrig använd ute och bara utplockad ur lådan för test och fotografering. Alltså i perfekt kondition! Säljes på grund av pengabrist. Sjukt sexig pryl som dessutom är ovärderlig för både moderna DJs och producenter. Ableton Live - Launchpad Edition mjukvara följer med och produktnyckeln har så klart aldrig använts heller. Sms:a eller maila gärna! Mer information: http://www.ableton.com/launchpad Madeon med sin Launchpad: http://youtu.be/lTx3G6h2xyA
Säljer nu min Novation Launchpad samt min ZeRO SLMkII. Anledningen är att jag inte har något behov av dom och att jag aldrig tagit mig tid att använda dom. Båda sakerna är i nyskick och jag fick dom i födelsedagspresent i Februari. Jag har använt dom max vid 3-4 tillfällen hemma. Nypris på Launchpaden på thomann är 1326:- Mitt pris: 800:- Zeron ligger på 2110:- på thomann, men jag släpper den för 1400:- Köper du båda får du det för 2000:- P.O.K.
Music Controller med 64 knappar för den kreative musikskaparen. Levereras med programvaran Ableton Live (Launchpad Edition) Kan användas både med Mac och Windows PC. Kan även kopplas till iPad via tillbehöret "Camera Connection Kit" (medföljer ej!) Se vår hemsida för mer information. Om företaget Vår butik hittar du på adress St. Olofsgatan 51 i Falköping. Våra öppettider är: mån 16-19, tis-fre 12-18, lör 10-14. Välkommen!
Jag säljer en del av min DJ-utrustning som jag inte längre använder. Båda är i nyskick! 1 st 4-kanaler klubb mixbord Behringer DDM-4000 >> 2500kr (nypris 3200kr) Native Instruments Traktor ready + kommer i original förpackningen + original delar och kablar + CD med Traktor 3 Demo 1 st Novation Launchpad >> 1000kr (nypris 1400kr) Ableton Live kontroller. Kommer i original förpackningen samt Ableton Live Launchpad Edition Hämtas i centrala Göteborg.