Quantcast
Till salu inom: ”

ny soffa mio memphis säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffa

Borås
Soffgrupp

Vallentuna
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Memphis med divan och schäslong (bred 304, färg Dark Grey) Köpte soffan för ett år sen; kvitto medföljer (betalade 7 990kr) . Soffan har stått i en övernattningslägenhet; knappt suttit på den. Aldrig blivit utsatt för matos, rök, pälsdjur eller barn. Den är som ny; fortfarande ganska "ny-hård" eftersom ingen typ suttit på den; inga fläckar, ingen slitage. Stilig och bekväm. Säljes billigt pga bråttom; först i kvarn. Står på Shurgard i Lund. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hejsan säljer en Memphis soffa från MIO. Soffan köptes för ca tre månader sedan och är i stort sett som ny då vi knappt suttit i den. Soffan på bilden är soffan som säljes fast utan nackkuddar och ett armstöd som även medföljer. Observera att soffan är stor! Det är en dubbeldivan och är ca 3,5 m på längden. Säljer pågrund av flytt! Nypris 15 995 inkl Armstöd & Nackkuddar Säljes för 9500 :- Billigare vid snabb affär
Mio Memphis 3-sits soffa med schäslong och divan med tyget Visby Grey och svarta ben. Vår nya soffa är superbekväm men tyvärr lite för stor för vårt vardagsrum. Därför säljer vi den knappt tre månader gammal, mycket fräsch och givetvis utan fläckar. Nypris för soffan är 6995 kr du får den för 5000 kr. Du sparar nästan 2000 kr och slipper dessutom vänta 8 veckor för leverans. Mått: Bredd 304 cm Höjd 84 cm Djup 93 cm Schäslong djup 153 cm Divan djup 201 cm Sittdjup 57 cm Sitthöjd 45 cm
Vi säljer vår soffa från Mio pga flytt och att vi inte får plats med den i nya lägenheten. 3-sits soffa med schäslong och divan, ca 1 år gammal och i väldigt bra skick. Vi har katt, men han har aldrig klöst eller liknande på soffan. Tyget går att ta av på samtliga kuddar om man vill tvätta dem. Bredd - 304 cm Höjd - 84 cm Djup - 93 cm Billigare vid snabb affär!
Det är med sorg i hjärtat vi säljer världens skönaste soffa. Tyvärr så får den inte plats i nya bostaden. Soffan är köpt för drygt ett år sedan på Mio (kvitto finns). Den har inte en enda fläck eller skavank, den är i nyskick plus att ni slipper butikens leveranstid på ungefär en månad. Soffan är lätt att dela i tre delar för transport och kuddarna går att ta bort. Läs mer om soffan här: https://www.mio.se/produkt/memphis/25933899 Nypris: 6990 kr.