Quantcast
Till salu inom: ”

logan 3-sits soffa schäslong säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dräktjacka

Härryda
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

3-sitssoffa med schäslong på vänster sida (sett framifrån). Soffan är klädd i tyget Platin Grey och har ekben. Mått: B 263 cm D 99/163 cm H 88 cm Nypris: 9.995 kr Inköpt på Mio i oktober 2013. Kvitto finns, reklamationstid 3 år. Soffan är väldigt skön men måste nu tyvärr säljas på grund av flytt. Den är i väldigt bra skick och har stått i ett rök- samt djurfritt hem! Säljs för 6000 kr.
Hej Jag säljer min fem månaders gamla 3-sits soffa med schäslong från Mio. Soffan heter logan och tyget heter Panama nogut brun färgat. Svårt att förklara exakt tygets färg bäst att se den live. Enligt Mio så är detta tyg en av deras bästa tyg som dom har. Soffan har ett mjuk formspråk med hög rygg som ger stöd för axlarna. Högre ben som ger en skön sittkomfort och lätt att städa under och otrolig fin. Jag är nöjd med soffan men den är för stor för min lägenheten. Innan jag köpte så trodde jag att det skulle bli bra men den tar för mycket plats tyvärr. Soffan är special beställd då tygget säljs vid beställning. På bilden kan ni se hur soffan ser ut men tyget är inte detsamma. Så ni vet hur den ser ut iaf. Bredd 263 CM Höjd 88 CM Djup 99 CM Mvh/Gulsen
Mio soffa Logan säljes "Nypris 9995 kr" 3 sits soffa med schäslong höger, ek ben. Nästan ny 3 sits soffa (ca 2månader) använd ett par helger i vår sommar stuga.