Quantcast
Till salu inom: ”

ny tempur resekudde säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Resesovkudden har samma form som Original sovkudde medium men bara hälften så bred. Resesovkudden formar sig exakt efter nacke och huvud för att ge optimalt stöd och avlastning för musklerna i nacke och axlar. Det följer med ett cylinder format fodral som minskar packvolymen med 70 %. Kuddöverdraget i grå velour av hög kvalitet består av 75 % naturligt tvättad bomull och 25 % polyester. Det har en antikvalsterbehandling som inte går att tvätta bort. Överdraget går att ta av och maskintvätta i 60 grader. Storlek 31 x 25 x 10/7 cm Kudden är splitter ny och aldrig använd! Nypris 720 kr
Har 2 nya tempurkuddar som säljes billigt. Vi fick dom i present, men vi är nöjda med de kuddar vi har. Det är 2st Tempur Comfortpillow, den kudde från tempur som passar med vanliga örngott. Nypris 1300kr, dessa säljes för 700kr/st eller båda för 1200kr. Har även en obetydligt använd resekudde tempur, säljes för 400kr Hämtas i Linköping eller skickas mot förskottsbetalning.
Säljer en kudde Tempur i oöppnad kartong. Storleken är Medium, modellen Original. Säljes för 550:- Har även en Tempur resekudde, smidig att ha med på resan etc.. Väger lite o tar inte mycket plats. Sparsamt använd, 350:- Hämtas i Linköping, alt skickas mot förskottsbetalning samt att köparen står för fraktkostnaden .