Quantcast
Till salu inom: ”

nya flakmopeder säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Fiskekajak

Trollhättan
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena säljer nu min flakmoppe för ska köpa A-traktor. Den går som en klocka och gör minst 30 km/. Den startar på första försöket. Den sitter en orginal sachs motor på. Ett fint nytt flak. Lysen funkar både fram och bak. Däcken är som nya. (knappt slitna). Alla vajrar är utbytta. Mvh Samuel Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
hej säljer nu hondan som jag har kört med till o från jobbet med. mopeden startar lätt går bra allt funkar. utom signalhornet. ny bytt olja i motorn mopeden är orginal i motorn! en mycket bra moped bara starta och åka hjälm o lås med följer. pris 2500kr eller bytes mot flakmoped. jag lägger pengar i mellan så fall! obs säljes eller endast bytes mot flakmoped inget andra bytten tack! byttes värde är högre. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Flakmoped i mycket fint skick. Sachs motor,3vxl hand, som går som en klocka. Det är 12mm varianten och helt original. Startar på första, alltid. Den är stark och går helt felfritt. Nästan helt nya däck. Nytt flak, Sargen runt flaket är helt original och är trots sina år i mycket fint skick. Lysen, reglage, tuta, allt fungerar. Det sitter ett nytt tändstift och ny tändhatt. Motorn är nyservad med ny olja. Mopeden är i väldigt fint skick.
Säljer nu min pärla ! Det är en Monark som är bestyckad med både cylinder och förgasare 5hk. den är en 3 växlad (fot) som är ny renoverad. Ny genomgången med följande: * Nytt bakhjul * Framdäck och bromsar * Hjälmlåda Ring för mer information. /Tommy Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hejsan! Säljer enligt bilden en toprenoverad flakmoped. Orginalmotorn har gått hädan och ersatts med en manuell 50cc 4-taktsmotor utrustad med kick samt elstart. Mopeden är nymålad och både sarg och flak är nytt. Samtliga däck och hjullager är nya och styrningen är nybussad. Ring mig så snackar vi, pris eller annat går alltid att diskutera men det sker på plats eller i allvarets namn via telefon. Vi hörs!