Quantcast
Till salu inom: ”

nya nord c2d orgeln säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Nya Örhängen.

Trollhättan
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tänk dig ett 200W "Leslie" med världens klös som är ungefär hälften så stort och tungt som originalet. Det perfekta portabla Leslie du alltid önskat dig om du spelar på en orgel som Hammond, Nord Electro, Nord C2 eller C2D osv. Dubbla "snurror" förstås, och sound som originalet fast högre. Dessutom inbyggda mikrofoner så det är enkelt att köra soundet vidare ut i PA:t. Du hittar allt om det på min hemsida under rubriken Motion Sound. Nypris 18.600:- Om företaget Hej! Tittar du förbi Stockholm så passa på att prova dom nya Viscount-orglarna på Roslagsgatan 12, men hör av dig till mig först så jag finns på plats. Upplev den nya modeling-teknikens otroligt realistiska ljud, spela på "tracker touch" klaviaturen med initialt motstånd. Slut ögonen, och du befinner dig i en annan värld! Provspela också de portabla mörkröda instrumenten från svensk
Begagnad Nord Electro 2 73 i bra skick inklusive original Nord Softcase. 3 månaders garanti. Passa på! Om företaget Hej! Tittar du förbi Stockholm så passa på att prova dom nya Viscount-orglarna på Roslagsgatan 12, men hör av dig till mig först så jag finns på plats. Upplev den nya modeling-teknikens otroligt realistiska ljud, spela på "tracker touch" klaviaturen med initialt motstånd. Slut ögonen, och du befinner dig i en annan värld! Provspela också Nord Electro, Nord C2D mfl.
Nu har den äntligen kommit, Clavia/ Nord C2D. Dubbelmanualig superorgel men allt från flåsiga B3´s till sakrala kyrkorglar från förr. Detta är det bästa! Koppla på pedaler om du vill. Kör igång det inbyggda lesliet. Nu med riktiga drawbars. Handgjord på Söder i Stockholm, hur gött är inte det?!
Med två kompletta uppsättningar drawbars per manual är Nord C2D den ultimata lösningen för tonhjulsentusiaster som vill göra båda ryggen och öronen glada. Förutom fysiska drawbars har NordC2D även utrustats med en preset-panel för varje manual för enkelt byte mellan aktiv drawbars-uppsättning och presets. Hela övre manualen samt panelen har dessutom lutats mot musikern för bättre ergonomi. Nord C2D bjuder nyheter även på ljudsidan: en redesignad simulation av karaktäristiska key-clicket. Percussion-modellen har också gjorts om för utökat kontroll när du spelar nära legato. Nord C2D inkluderar även en ny Rotary Speaker-simulering av en vintage 122-modell. Precis som i Nord C2 Combo Organ finns även mycket realistiska versioner av de klassiska transistororglarna Vox och Farfisa. Nord C2D innehåller dessutom en fantastisk samplad barock piporgel som omfattar 21 stämmor, fördelade på varje manual samt 3 pedalstämmor. Utöver de tre sedvanliga normalkopplen för en tvåmanualig orgel har C2D även tre oktavkoppel, samt tremulant för både Swell och Great. 
 Ett behagligt keyboard av waterfall-typ med ultrasnabb respons och ett fast mekaniskt anslag ger en närvaro i ditt spel som bara de rockigaste vintagemodellerna kan mäta sig med. Med sina femton kilo är C2D mycket lätt att ta med sig ut på turne och har en stryktålig konstruktion. 
 • 2 x 61 tangenters klaviatur med semivägda tangenter • B3 tonhjulsorgel, Farfisa och Vox transistororgel samt piporgel av barocktyp • Effekter: Förstärkarsimulering, EQ, Drive, Reverb och Delay-sektion • MIDI In/Ut • 6-pins Leslie-utgång • Vikt: 15,5 kg Butikens demo-ex Liten skada på vänstra gaveln Nypris: 24990:-