Quantcast
Till salu inom: ”

obet begagnat parasoll säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Luxman LE-109
F
Skåne län
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Beige Teutonia Fun - 07 säljes i fint begagnat skick. Allt är helt och rent. Vändbar sits, punkteringsfria däck. Man kan välja att låsa framdäcken eller att ha dem rörliga, beroende på väglag. Lätt praktisk vagn som fungerat utmärkt för oss. Britax babyskydd som passar att fästa på vagnen ingår. Mycket praktiskt att kunna flytta över babyskyddet till vagnen när barnet somnat i bilen. Följande tillbehör ingår: Mjuklift, beige med snyggt rutigt tyg på insidan. Regnskydd, sitter fäst på vagnen Parasoll (några svarta fläckar) Rött solskydd att fästa på suffletten Extra sufflett Mugghållare Fotsack Ring eller mejla om du undrar över något. Jag skickar gärna fler bilder.
Njut av sommaren i skuggan av ett bättre begagnatparasoll! Storlek om ca 3 m. Överdrag ingår och har använts varje gång parasollet varit hopfällt. Överdraget är något solblekt och har lite mindre fläckar, men parasollet är som nytt! Rejäl fot med 4 betongtyngder gör att det står ordentligt även när det blåser. Köptes inför förra sommaren på Vellingeblomman för 2995:-. Säljes nu för 1500:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Ett jätteparasoll från Zederkof med duk av Spuncrylic, ett material av 100 % polyester (patenterat i USA och Europa). Tyget har utmärkt färgäkthet, så att blekning på grund av solljus och ozon minimeras. Duken är vattenavvisande, vattenpelare 2000 mm. Stången är av kraftig, vitlackerad aluminium. Vi köpte parasollet begagnat av en restaurang för 1500:- (utan fot), men det var för stort för vår veranda. Vi har även ett andra parasoll till salu för 600:-, men där saknas en liten detalj i hissanordningen (går fortfarande att använda). Skärm: 4 m Höjd (sammanslaget): 4,12 m Höjd (utfällt): 3,08 m Invändiga höjd: 2,16 m Stång diameter: 78 mm Vikt skärm: 16 kg Material skärm: 100% polyester, 260 g/m2 Material stativ: vitlackerad aluminium Nypris: ca 7200:- utan fot Nu: 1600:- inkl. fot i rostfritt stål för enkel montering på t.ex. trädäck, och 600:- för det andra parasollet.
- Babysitter Babybjörn Air. Vit och svart. Mkt fint skick! Nypris 1299:- samt leksak till babysitter, nypris 299:- Nu tillsammans 700:- - Bärsele Babybjörn. 2 st. En svart i fint begagnat skick 200:-, en mörkblå något mer sliten men hel och ren 150:- - Svart parasoll till Bugaboo. Något solblekt men fint skick. 150:- - Mörkblått och grått parasoll, ställbart fäste som passar till de flesta handtag/vagnar. Märke: Emmaljunga. Själva parasollet är i mkt fint skick, upptäckte dock lite rost invid fästet. 150:- - Hoppgunga att fästa i dörrkarmen. Nyskick! 150:- - "In the pocket baby". Supersmart och praktisk resebarnstol/barnsits/ babysits i starkt nylontyg. Viks ihop till en liten påse som lätt stoppas ned i väskan. Lätt att fästa på vilken stol som helst, och bara att stoppa i tvättmaskinen om den blir smutsig. Nypris: 399:- Nu: 200:-
D-300,H-270 Kraftig aluminium, UV-best,vickbart,lätthanterbart med vev, ställbar olika lägen, kraftig v attenfylld ställbar fot på hjul (har kostat 1800)