Quantcast
Till salu inom: ”

ockelbo ht 19 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer härmed min båt som skänkt mig mycket glädje. Det är en blandning mellan HT 17 och DC 21. OBS!!! Den är unik, finns bara en av den. CD-radio med nya högtalare, nyköpt pottipotta och kapellet är köpt 2009. Den har en liten badbrygga samt stege och trollmotorfäste baktill. Volvo B18 med 100 drev, går som en klocka. Nyligen bottenmålad så det är bara att sjösätta och åka! 50 000;- 55 000;- om du vill ha med båtsläpet vid en snabb affär.
Har en ockelbo ht 19 med en inombordare aq140 a stående. all inredning är urtagen taket har spruckit i stolparna av snön, då rutorna inte sitter i. (har nya +lister) kan bli en jättefin båt, men jag har inte tiden att fixa den. Båtkärra finns, (hemmabygge) dock så står den på bockar än så länge. fixar det innan försäljning. för mer info ring eller mejla. 12500:- Först till kvarn.
Fin gammal kult båt som behöver lite omvårdnad. Nya dynor i "förpiken" går bra att sova 2 per där. Stolar är ombyggda för att kunna fällas och sova på. Ordentlig badbrygga. Båten är från 67 och välbevarad. All el är omdragen för 4 år sen inkl nya trimplan monterade. Dock är gasreglaget trasigt och motorn en B18 behöver en översyn (läcker in vatten i oljan. För den som har lite tid och kunnande är detta ett fint tillfälle. Vid snabb affär ingår även fin press, noaställning och en bra trailer
båten är från 1970 i fint skick utvändigt kappellet är 4år gammalt .Men invändigt behövs det lite arbete . instrument :varvräknare, knop, temp ,tank länspump fast rostfritank 80 L. stereo med 4 st högtalare . motor det sitter en ny renoverad volvo aq 170 ( B30) rak 6 :a 170 hk, ny avgaslimpa och avgaskrök ny drev lift alla lager och packboxar är bytta i motorn har gått ca 10 tim efter renoveringen. drevet är ett volvo 250.
ockelbo ht 19 säljes som objekt,inredning ej orginal,b20 med hundra drev finns till.galvad båtkärra,inget kapell men bågar finns. tel;0705154399 joacim