Quantcast
Till salu inom: ”

oculus rift säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer ett Oculus Rift Dev Kit. Paketet innehåller ett par Oculus Rift-goggles, extralinser, diverse kablar och adaptrar (för olika USB-kontakter, DVI/HDMI osv), putsduk, manual och en rejäl förvaringsbox. Kitet är använt ca 1-2h och är således i perfekt skick. All mjukvara som behövs laddas gratis hem från utvecklarens hemsida. Där finns Unity-plugins osv som gör att man är igång på några minuter. Kan även skickas (köparen betalar frakt efter önskat leveranssätt).
Hej! Har ett Oculus rift developer kit som jag lekt med under 2 veckors tid, den är i perfekt skick och det mesta ligger kvar i plasten, har endast använt HDMI kabeln och A linserna. (förutom själva enheten då) Jag är ingen utvecklare och känner mig nöjd med testandet och ser nu fram emot den slutgiltiga använder versionen så denna går till nästa som är intreserad! Nypris inkl frakt och tull landade på ca 2700kr och jag vill ha 2200kr för mitt, Dyrare vid långsam affär! Kommer du till Hallsberg och hämtar den så finns viss prutmån!
Jag säljer mitt egenimporterade Oculus Developers Kit Läs om Oculus på: https://www.oculusvr.com/ Eller googla det bara. Det är fantastiskt. Allt som behövs för att använda Oculus Rift ingår (det vill säga, allt jag fick vid köpet) - Headset och Control Box - 3 olika linser - En Oculusväska (se bild) - HDMI-kabel - USB-kablar - Diverse adapters (europeisk ström, DVI/HDMI) Här är en länk till unboxing av ett kit: http://www.tweaktown.com/articles/5661/oculus-rift-vr-720p-hd-development-kit-unboxing-video-and-article/index.html Allt är i mycket bra skick. Upphämtas hos mig i Liljeholmen, Stockholm.
Säljer min Oculus Rift som köptes ny i september. Använd endast ett fåtal gånger så den är som ny. Alla originaldelar ingår: Oculus RiftOculus Rift Bas-station HDMI kabel USB-MicroUSB kabel Strömkabel 3 st linser Slänger även med en Xbox kontroll som förbättrar spelupplevelsen. Finns att hämta på medborgarplatsen i Stockholm. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer ett Oculus Rift Dev Kit. Paketet innehåller ett par Oculus Rift-goggles, extralinser, USB-kabel, DVI/HDMI konverter, HDMI-kabel, manual och en rejäl förvaringsbox. Kitet är lite använt och är således i bra skick. All mjukvara som behövs laddas gratis hem från utvecklarens hemsida. Där finns Unity-plugins osv som gör att man är igång på några minuter. Kan även skickas (köparen betalar frakt efter önskat leveranssätt). Skickar även med en Xbox-handkontroll som ansluts till PCn för att höja spelkänslan

... eller prova att söka på oculus rift dk2