Quantcast
Till salu inom: ”

oldsmobile cutlass cab säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Oldsmobile Cutlass Cab Mätarställning: 11052 mil Färg: Röd Karosseri: Cab Info: Automatisk växellåda, Oldsmobile Cutlass Cab 1970. En urläcker röd ods cab.350 ci motor. Renoverad för 2000 mil sedan och en automatlåda. Bilen går klockrent i motorn. Inredningen är i svart vinyl och hel och ren. Bilen har en vit el cab. Servo styrning och servo bromsar. Fint krom på stötfångarna fram och bak.En mycket snygg cab. Rak och snygg i karosseri sidorna.Och inga gamla spacklade skador.coo.
Oldsmobile Cutlass S Cab Elhissar och elcab. Finns en reva i Sufletten men skickar med en ny i låda. Svårt att komma på vad jag ska skriva pga att jag inte igentligen vill sälja den pga dess skick och kärlek till den. Men pga ekonomiska själ är den nu till salu. Vill ni ha information om bilen eller vill komma och titta på den så ring mig. Ha det gött. BVSA...
Oldsmobile Cutlass Cab Mätarställning: 11894 mil Färg: Blå Karosseri: Cab Info: Automatisk växellåda, Oldsmobile CutlassCab.1972. 350 ci motor, Automatlåda., El cab isvart. Mörk blå lackering som gjordes för tre år sedan, men är fin. Vit och härligt fin inredning. Air Condition. Servo styrning. Servo bromsar. El fönster och el säten. Går mycket fint på väg och motor o låda går mycket bra. Mycket fint krom på bägge stötfångarna. En fin och solid bil för en hyfsad peng.. Av handlare angivet registreringsnummer: ZAL705
Oldsmobile Cutlass cab 1968 Bilen är i brukskick bes till sommaren 2014.Hela bilen är motivlackerad som är gjort 02 motor 350 tbi lådan är en 700,en cab kolv läcker ny kostar ca 2500:- finns även en liten reva i caben. Inredningen är hel men behöver tvättas Pris vid snabb och smidig kontant affär 99500:- obs jag håller inte på och kludda med en massa mail är ni intresserad ringer ni 0708-606546 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Fin bil som kom till sverie 2012 från CA, fin lack/inr/cab med glasruta/gummilister mm... 350rocket & 350låda, stereo/cd med slutsteg&baslåda. skiv bromsar fram. besiktat & klar bara att åka. Ny: tank/bromsar/vattenpump/däck/hijakers/avgassystem hel svetsat med mellanrör, mm..... ring för mer info på svenska. 198000:- inga byten eller skit bud har ingen panik att sälja kan åka cab ett tag till. Peter 0705906073 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.