Quantcast
Till salu inom: ”

oljemålning sigvard ranelid säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Konst

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

4 Stolar gjorda i bok. Mycket hårda och stabila och absolut inget skräp, har haft dem i fyra år och de glappar inte ett dugg. Inga konstiga skruvar utan riktigt hantverk! De är i mycket bra skick trots barn då det är ett hårt träslag och de kostade 7000:- nya men jag säljer de för 300:- (för alla 4). Ett bord med perstorpsskiva virrvarr av Sigvard Bernadotte, bra skick och ett måste om man har småbarn. Är isärskruvat så det går in i vilken bil som helst. 300:- Och först till kvarn gäller då jag behöver bli av med möblerna! Finns på Söder i Eskilstuna, maila så hör jag av mig omgående!
Hej, Säljer ett jättefint retro 50/60-tals perstorps matbord med det klassiska virrvarr mönstret, designat av Sigvard Bernadotte. Bordet har två utdragbara skivor. Bordet är varsamt renoverat och är i princip i nyskick. De utdragbara skivorna är givetvis en aning slitnare än standardskivan men det är inget man lägger märke till. Mått: L: 100, B: 79, H: 75 Iläggsskivorna mäter 31 cm vardera. Maila, ring eller smsa om du har några frågor! // Johan
Sigvard försvann den 16 januari från vårt hem i Mörrum. Han är cirka ett år gammal och är väldigt liten och nätt. Han lystnar till sitt namn och kommer när man ropar på honom. Sigvard bär ett svarthalsband med en stor namnbricka. Vi vet att han brukar hänga nere vid Rökeriet för ibland när han kommer hem har han fjäll i pälsen och luktar fisk. Han kan vara inlåst någonstans. En katt kan inte bara försvinna från jordens yta. Snälla hjälp oss att finna honom! Dela till era vänner, någon kanske vet var han är! Telefon: 0708 98 25 66
NÄR KÄRLEKEN KOM TILL BYN Brandstad kyrka (7 km norr om Sjöbo) 3 maj - 19:00-21:00 Björn Ranelid - pratar om kärleken människor emellan. Staffan Svensson - spelar klassisk gitarr. Eftersits med kvällens gäster i Brandstad Sockenstuga tvärs över vägen. För mer information och biljettbokning besök vår hemsida www.brandstadbyalag.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Olja på duk nakenporträtt målat av SigvardRanelid, Författaren Björn Ranelids far.Oljan har cirkamått 50*70cm.Signerad S.Ranelid nere till höger.