Quantcast
Till salu inom: ”

ombyggnadskit elcykel 1000w säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bygg din egen el-cykel! Vi har nu sålt hundratals konverteringskit och kan inte bli mer nöjda med kvalitén! Har du redan en fungerande cykel men tycker vill ha en hjälp av en el-motor? Med våra konverteringskit bygger du om cykeln till en riktig elcykel i en handvändning! Våra nav har även använts vid bygge av elbil för barn och vindkraftverk! Hjulen finns i 20" (406 mm), 24" (507 mm), 26" (559 mm) samt 28" (622 mm) och passar i alla vanliga framgafflar (även med stötdämpning)! Fälgen är gjord av aluminium med ekrar i rostfritt stål vilket gör att de håller sig fräscha länge i vårt nordiska klimat. Dessutom är fälgen extraförstärkt med dubbla bottnar, vilket gör den mindre känslig för ojämnt underlag såsom grusvägar och stigar, eller när du cyklar över trottoarkanter. Motorerna är borstlösa och således av högsta kvalitet, de kräver inget underhåll! Tre alternativ finns: 250W, 500W samt 1000W. Ombyggnadkitet innehåller: - Framhjul med borstlös navmotor - Däck, slang, fälgband (monterat) - Gashandtag - Bromshandtag - Pedalsensor - Elektronikbox - Pakethållare - Väska för batterier - Nya handtag - Laddare - Framlampa (drivs av batteripaketet) - Installations CD - Manual Det går antingen att använda motorn som hjälpmotor, då aktiveras den när du trampar, alternativt så kan man montera det medföljande gashandtaget (eller båda två)! Batterier finns på vår hemsida www.Rull.se Prislista: 250W motor: Nu: 2495 kr (ord. 2995:-) 500W motor: Nu: 2695 kr (ord. 3495:-) 1000W motor: Nu: 3495 kr (ord. 4495:-) SÄKER E-HANDEL! Välj att betala mot faktura så behöver du inte betala förrän du har produkten hemma hos dig! För mer info samt beställning, besök www.Rull.se! Vi accepterar Visa/Mastercard, Postförskott, köp mot faktura samt delbetalning! För mer info om denna produkt, vänligen besök www.Rull.se eller kontakta kundtjänst tel 08-522 30 980! Vi har även delar för att bygga lådbil etc!
Förvandla din vanliga cykel till ett elektriskt och miljövänligt alternativ till bil, moped eller motorcykel i med ett ombyggnadskit. Framhjulet på din cykel byts ut mot ett detta hjul med integrerad borstlös hjälpmotor i navet. Motorn styrs sedan antingen med hjälp av medföljande gasreglage eller pedalsensor. Kitet drivs av 48V batterier som behöver köpas till separat. En 1000W motor är fyra gånger starkare än standarden på el-cyklar (som kostar minst 10000 kr) vilket gör att du kan fräsa om de andra cyklisterna i de jobbigaste av uppförsbackar. Motorn i detta kit är av borstlös direktdriven modell med 1000W effekt. Med 48V 10Ah batterier får du en räckvidd på upp till 30-40 km samt en toppfart om upp till 40-45 km/h. Räckvidden/toppfarten varierar dock beroende på faktorer som t.ex. körstil, cykeltyp och lastvikt. Fälgen är gjord av aluminium med ekrar i rostfritt stål vilket gör att de håller sig fräscha länge i vårt nordiska klimat. Dessutom är fälgen extraförstärkt med dubbla bottnar, vilket gör den mindre känslig för ojämnt underlag såsom grusvägar, stigar och trottoarkanter. Skulle fälgen trots sin robusta konstruktion bli skev är det precis lika lätt att rikta den som vilket cykelhjul som helst. Ett gashandtag medföljer även i kittet som gör att du helt slipper trampa om så önskas. De medföljande bromshandtagen har inbyggd elektronisk brytare som stänger av elmotorn när du bromsar. Handtagen är kompatibla med samtliga varianter av mekaniska cykelhandbromsar (dock ej hydrauliska). Det är viktigt att installera bromshandtagen om du avser använda pedalsensorn eftersom motorn fortsätter att driva en stund efter att du slutat trampa. Om du endast avser använda gasreglaget är det inte lika viktigt med bromsreglagen eftersom motorn slutar att driva när du släpper gasreglaget. I hjulet fen bromsskiva konstruerad för hydrauliska bromsar och kan monteras bort om inte behövs. Det finns flera tillbehör i kittet som är designad både för säkerhet och bekvämlighet. I kittet ingår: - Hjul med 1000W direktdriven navmotor - Elektronikbox, 48V - Tumgasreglage m. batteriindikator - Färddator med LED monitor - 2 st Bromshandtag - batteriväska (för exempelvis batteri eller elektronikboxen) - 2 modeller Flash LED till hjulet - Powe LED fram - Power switch med battery indikator och 2 st nycklar som bryter spänningen samt 2 power LED lyktor men switch - Kopplingskablar Kittet är testat och är NY i kartong och absolut oanvänd. kan fraktas mot avgift via DHL eller Schenker. Om önskas kan jag även montera den på din cykel och då tillkommer 500:- under förutsättningen att ni har 48V batteri.
Komplett nytt VÄRSTING-elcykelkit inkl. kartonger. Kostade 8500 kronor på rull.se. Navmotor 1000W i färdigt 26 tums framhjul med cykeldator och batteri och pakethållare med fäste för batteriet samt väska. Laddare ingår förstås. Ungefär som detta men version 1 som har avancerad cykeldator som du bland annat kan välja 10 effektlägen på. 100-1000W. Semestergas är bekvämt: Klistra in länken i din webläsare: http://www.rull.se/Ombyggnadskit,_el-cykel/Ombyggnadskit_-_1000W_motor_-_Go-ECO_II/Kort Batteri 48V10AH inklusive pakethållare: http://www.rull.se/Reservdelar_&_Batterier/Batterier_/Lithiumbatteri_48V_10Ah_med_laddare_och_paketh%C3%A5llare/Kort Nytt och oanvänt förutom att jag testade det ett par minuter på min mountainbike. Motorn var för kraftfull för min framgaffel så gaffelöronen slets loss när jag provade att gasa på rejält från stillastående (!) Det blev en repa på ena sidan av navet då. Nu säljer jag allt för att jag inte orkar bygga om och förstärka den nya framgaffeln som jag bytte till och hinner heller inte bygga någon elbil nu. Köp till en momentarm eller två om du vill använda en framgaffel. Jag hade alternativa planer på att bygga en elbil med stark baksving men har inte hunnit. http://www.rull.se/Reservdelar_&_Batterier/Ombyggnadskit_el-cykel_-_%C3%B6vriga_delar/Momentarm_till_ombyggnadsnav/Kort Se foton på hur jag tänkte mig min trehjuliga elbil. OBS! Max 250W elcykel är lagligt i Sverige och man ska ha en pedalsensor. Screw that ;) Elfordon är kul och jag har tidigare byggt en elchopper och en elcykel.
Har du redan en fin cykel, men är sugen på eldrift? I sådana fall skall du satsa på ett ombyggnadskit där du byter ut framhjulet på din cykel till ett hjul med högeffektiv borstlös navmotor. Konvertering till el-cykel tar normalt runt 60-90 min och du väljer själv vilken motorstyrka du vill ha. Vi erbjuder 250W, 500W eller hela 1000W! Toppfarten hamnar på mellan ca 25-40 km/h beroende på motoreffekt, och naturligtvis blir skillnaden i vridmoment avsevärd på de starkare så att cykeln klarar branta backar. 500W och 1000W kiten har en funktion så att du enkelt kan växla mellan full och halverad motoreffekt. I kiten ingår både pedalsensor samt ett gasreglage. Du kan använda ett utav dem eller installera båda två på en gång. I övrigt ingår: - Hjul med navmotor, inkl. däck slang, fälgband - Elektronikbox - Gashandtag - Pedalsensor - Bromshandtag - Kontrollpanel Våra elcykelkit finns i storlekarna 20", 24", 26" samt 28" och priserna är enligt följande: 250W 36V motor: från 2195kr 500W 36V motor: från 2395kr 1000W 48V motor: från 2995kr Vi har även passande lithiumbatteri eller blybatterier till kiten. Vi skickar produkterna FRAKTFRITT över hela Sverige med DHL, beställer du innan kl. 12.00 så skickar vi redan samma vardag.