Quantcast
Till salu inom: ”

elcykel blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Elcykel

Västerås

Tidigare annonser till salu

Elcykeln måste bort för att göra plats till bilen i garaget. Du tar dig fram i 25-30 km/h helt utan att trampa och det är knäpp tyst. Är endast använd ca 20ggr och då kortare turer vilket den är perfekt till. Slumpas bort för 2000kr. Prutare kan promenera dit hän de vill för någon elcykel blir det inte. Ring gärna då jag inte sitter fastbultad framför datorn.
Pris exklusive moms: 108 720kr Can-Am XTP 800 Vägreg fyrhjuling / atv. Mätarställning: 0 mil Färg: silvermet Typ: 4-hjuling Info: Avdragbar moms, ELCYKEL LIFEBIKE PÅ KÖPET! Värde 10 900kr, Gäller endast denna maskin först till kvarn...... Värsting 4-hjuling med otrolig prestanda 0-100 ca 5 sek! Vägregistrerad för bilkörkort! R-Motor på hela 72hk ostrypt!! = mycket brutal ATV ! V-twin 800cc, servo, 4x4 med hö+låg, Warn wisch i fronten, delad bakvagn, viskodiff fram, XT - paketet med grova däck på alufälg, frontbåge och bakre båge, avbet ca 1400kr/mån, Bör ses!! Se länk till lifebike elcykel: http://data.bytbil.com/carinfo.cgi?id=B508A8B463903D&look=butikeneksjomc
Elcykel 26 tum 7 växlad med Lithiumbatteri 36V10Ah. Cykel med aluminiumram av dammodell 7 växlar Shimano Tourney System och Lithiumbatteri med hög kapacitet och som tål många laddningar. Hjälpmotorn är av borstlös servotyp på 250W med 3 effektlägen och är monterad i bakre navet. Den kopplas in när cykeln trampas. Batterikapacitet 50-70 Km. Laddningsaggregat medföljer. Batteriet kan laddas på cykeln eller demonteras och laddas separat. Denna vara är till försäljning på Lauritz.com Alla varor säljs till högstbjudande. För att köpa och sälja på Lauritz.com behövs ett kundnummer, vilket ni enkelt och utan förpliktelser kan registrera på vår hemsida.
Elcykel med aluminiumram, 36 V Li batteri 6-växlad Shimano, 26" hjul med aluminiumfälgar, bra lyse fram och bak. På full laddning kör du ca 50 km. Det tar ca 5-6 timmar att ladda batteriet fullt igen. Cykeln är köpt 2012 och inte använd speciellt mycket, men nu skall dottern köra moped istället. Mycket lättkörd och i bra skick. Bättre batteritid än Lifebike Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En trasig, nedplockad kinesisk elmoppe 48 V från 2005. Förmodligen är detta styrenhet som är paj. Dåligt batteri dessutom. Reservdelar går att få tag i på nätet. Mopeden räknas som elcykel och det gick att köra ca 2,5 mil på en laddning som tog 6 timmar. Moppen är komplett men särskruvad. Något för den envise fixaren med kunskap i elektronik som kan fixa den eller göra om den till gräsklippare eller blomlåda, typ.