Till salu inom

"orion smart elcykel säljes"

Sundsvall
Igår

Kabe classic 600 GDL KS med...

330 000 kr
Blocket.se
Karlshamn
Idag

Arrma Outcast 4s

4 000 kr
Blocket.se
Butik Jönköping
Idag

Kia Rio 120 HK AUTOMAT GT-LINE

220 400 kr
Blocket.se
Bromma
Idag

Wideheel -elscooter - 25/40...

6 000 kr
Blocket.se
Butik Linköping
Idag

4x8 PP - Pool PAKET - Pool...

338 000 kr
Blocket.se
Kungsholmen
Idag

Babyskydd BeSafe iZi Go Mod...

1 800 kr
Blocket.se
Butik Linköping
Idag

PP-Pool PAKET - 3,6x6,6 + P...

288 800 kr
Blocket.se
Huddinge
Idag

BOCSH Serie | 4 Side-by-sid...

4 000 kr
Blocket.se
Butik Linköping
Idag

PP-Pool PAKET - 3,5x6,6 10m...

338 800 kr
Blocket.se
Butik Jönköping
Idag

Kia e-Niro ADVANCE PLUS TEC...

419 000 kr
Blocket.se

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Helsingborg

Orion Hopfällbar Elcykel - Skickas

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Orion Hopfällbar Elcykel - Skickas Årsmodell: 2013 Mätarställning: 0 mil Färg: vit Typ: Moped/EU-Moped Info: Automatisk växellåda, Denna smidiga och hopfällbara elcykel är en av Orions mycket prisvärda modeller. Trots ett pressat pris består Orion Smart av högkvalitativa komponenter som exempelvis en bastant aluminiumram och många andra delar i aluminium så som hjul, trampor, pakethållare och styre. Batteriet håller också hög kvalitet och är av Lithiumjon typ. Cyklen har 6 växlar från välkända Shimano. Mer information och specifikationer om samtliga elcyklar finns på vår hemsida: www.motorhandel.se
5 695 kr
Blocket.se

Apollo Orion Smidig Hopvikbar Elcykel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
Apollo Orion Smidig Hopvikbar Elcykel Årsmodell: 2011 Mätarställning: 0 mil Färg: vit Typ: Moped/EU-Moped Info: Orion Smart är en tuff och smidig elcykel som är hopfällbar vilket gör den tar lite plats och på så sätt kan tas med i exempelvis hissen, tåget, båtet eller husvagnen. Som på Orins övriga elcyklar har även denna många högkvalitativa komponenter i aluminium för bästa hålfasthet och viktbesparing. En kraftig ram i aluminium gör att cyklen känns bastant trots att den går att vika ihop med ett enkelt och beprövat spänne. Komforten säkerhetsställs av en dämpad framgaffel och en bekväm sadel som även den är fjäderdämpad. Orion Smart är utrustad med 6 växlar från av välkända Shimano och en kedja från KMC. Det finns även ett skydd för växelmekanismen. Vidare har Smartmodellen starka V - bromsar, fälgar i aluminium samt en praktisk och hållbar pakethållare. Belysning fram och bak finns förstås också som drivs av det stora Litium Jon batteriet som även driver elcykeln. Batteriet är på 24 volt och 10Ah som ger en körsträcka på mellan 30km upp till 70km beroende på hur mycket man själv hjälper till. Elmotorn sitter i bakhjulet och kan aktiveras i tre valfria lägen beroende på hur mycket assistans man vill ha. I högsta läget hjälper elmotorn till så pass mycket att man i princip bara behöver ha tramporna i rörelse. Detta medför såklart att även branta uppförsbackar eller stark motvind nu blir en enkel match. Elmotorn assisterar upp till 25km/h (högst tillåtet enligt lag). Vill man cykla fortare kan man såklart trampa på för egen motor, då elmotorn helt enkelt frikopplas. Livslängden på batteriet är hela 500-800 laddningar och denna typen av batterier behöver heller inte laddas ur fullt innan det laddas igen. Vikten är också väsentligt mycket lägre till skillnad från blybatterier. Ett urladdat batteri tar ca: 4-5 timmar att ladda upp med den medföljande laddaren.
4 995 kr
Blocket.se

Apollo Orion Smart - Smidig Hopvikbar Elcyke

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 11 dagar
Apollo Orion Smart - Smidig Hopvikbar Elcyke Årsmodell: 2011 Mätarställning: 0 mil Färg: vit Typ: Moped/EU-Moped Info: Orion Smart är en tuff och smidig elcykel som är hopfällbar vilket gör den tar lite plats och på så sätt kan tas med i exempelvis hissen, tåget, båtet eller husvagnen. Som på Orins övriga elcyklar har även denna många högkvalitativa komponenter i aluminium för bästa hålfasthet och viktbesparing. En kraftig ram i aluminium gör att cyklen känns bastant trots att den går att vika ihop med ett enkelt och beprövat spänne. Komforten säkerhetsställs av en dämpad framgaffel och en bekväm sadel som även den är fjäderdämpad. Orion Smart är utrustad med 6 växlar från av välkända Shimano och en kedja från KMC. Det finns även ett skydd för växelmekanismen. Vidare har Smartmodellen starka V - bromsar, fälgar i aluminium samt en praktisk och hållbar pakethållare. Belysning fram och bak finns förstås också som drivs av det stora Litium Jon batteriet som även driver elcykeln. Batteriet är på 24 volt och 10Ah som ger en körsträcka på mellan 30km upp till 70km beroende på hur mycket man själv hjälper till. Elmotorn sitter i bakhjulet och kan aktiveras i tre valfria lägen beroende på hur mycket assistans man vill ha. I högsta läget hjälper elmotorn till så pass mycket att man i princip bara behöver ha tramporna i rörelse. Detta medför såklart att även branta uppförsbackar eller stark motvind nu blir en enkel match. Elmotorn assisterar upp till 25km/h (högst tillåtet enligt lag). Vill man cykla fortare kan man såklart trampa på för egen motor, då elmotorn helt enkelt frikopplas. Livslängden på batteriet är hela 500-800 laddningar och denna typen av batterier behöver heller inte laddas ur fullt innan det laddas igen. Vikten är också väsentligt mycket lägre till skillnad från blybatterier. Ett urladdat batteri tar ca: 4-5 timmar att ladda upp med den medföljande laddaren.
4 995 kr
Blocket.se

Orion Smart Elcykel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Orion Smart Elcykel Årsmodell: 2011 Mätarställning: 0 mil Färg: vit Typ: Moped/EU-Moped Info: Orion Smart är en tuff och smidig elcykel som är hopfällbar vilket gör att den tar lite plats och på så sätt kan tas med i exempelvis hissen, tåget, båten eller husvagnen. Som på Orions övriga elcyklar har även denna många högkvalitativa komponenter i aluminium för bästa hållfasthet och viktbesparing. En kraftig ram i aluminium gör att cykeln känns bastant trots att den går att vika ihop med ett enkelt och beprövat spänne. Komforten säkerställs av en dämpad framgaffel och en bekväm sadel som även den är fjäderdämpad. Orion Smart är utrustad med 6 växlar från av välkända Shimano och en kedja från KMC. Det finns även ett skydd för växelmekanismen. Vidare har Smartmodellen starka V - bromsar, fälgar i aluminium samt en praktisk och hållbar pakethållare. Belysning fram- och bak finns förstås även som drivs av det stora litiumjon batteriet som även driver elcykeln. Batteriet är på 24 volt och 10Ah som ger en körsträcka på mellan 30km upp till 70km beroende på hur mycket man själv hjälper till. Elmotorn sitter i bakhjulet och kan aktiveras i tre valfria lägen beroende på hur mycket assistans man vill ha. I högsta läget hjälper elmotorn till så pass mycket att man i princip bara behöver ha tramporna i rörelse. Detta medför såklart att även branta uppförsbackar eller stark motvind nu blir en enkel match. Elmotorn assisterar upp till 25km/h (högst tillåtet enligt lag). Vill man cykla fortare kan man såklart trampa på för egen motor, då elmotorn helt enkelt frikopplas. Livslängden på batteriet är hela 500-800 laddningar och denna typen av batterier behöver heller inte laddas ur fullt innan det laddas igen. Vikten är dessutom väsentligt mycket lägre till skillnad från blybatterier. Ett urladdat batteri tar ca: 4-5 timmar att ladda upp med den medföljande laddaren. Batteriet är även låsbart och levereras med 2st nycklar. Cykelns mått ihopfälld: 90x51x70 cm Trots vårt oerhört låga pr
4 495 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Stockholm

Orion Smart elcykel

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
Säljer min nya fina Orion smart elcykel p.g.a. felköp. Endast använd en gång. Väcker uppmärksamhet när du är ute och trampar. (Nypris 4495:-)
3 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj