Quantcast
Till salu inom: ”

fiddy orion 125cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjenare , jag säljer nu min fiddy som jag haft i 3 veckor , jag har kört den i 6 timmar , har bytt olja och skött om den mycket bra , säljer den pg.a att jag skaffat körkort , så jag ska köpa en bil. Kan bytas mot besiktad & skattad 740/940/BMW , ( bakhjulsdriven bil ) Priset kan diskuteras vid snabb affär! För 500kr extra får du med en crosshjälm i nyskick. Ring för mer info MVH. Patrik!
Tjena Säljer nu min lilla leksak då jag dels sällan använder den samt behöver pengarna bättre. Vet inte vad det är för märke, misstänker Orion. Kopplingshandtaget är trasig då jag ej har hunnit skaffa ett nytt men det funkar. Startar oftast på första kicken. Aldrig varit direkt svårstartad. Pris för denna då? Vill gärna ha 4000:- för den men kom och kolla på den så kan vi diskutera på plats. Jag är aldrig omöjlig. Ring hellre än maila.
Säljer min fiddy då jag inte har nån använding för den. Köpte den av en jobbarpolare som köpte den ny, han körde 7 timmar med den och bytte olja efter varje timme han körde. Sen stog den ett år sen köpte jag den av honom. Bytte olja stifft och rengjorde filter och på med filterolja. Rengjorde förgasaren och ställde in den. Nu har den gått en timme på semestern och ska flytta så har ingen använding för den. Bvsa
Säljer nu fiddyn på grund av tappat intresse. Är en Orion37 125cc som är köpt ny i Juni. Gångtid MAX 5-6 timmar (inte ens kört upp en tank) En del av dekalerna är inte ens ditsatta än. Rolig leksak som just nu bara står i garaget och tar plats så därför är det bättre att någon annan tar över. 3500:- bvsa!! Ev byte teknikprylar, tex hemmabiosystem, tv elr annat roligt.
Hej, nu ska jag sälja min fiddy som går riktigt bra, sitter en stark 4 takts motor som hänger på en kraftig orion ram. * Nytt bakdäck * Ny gas vajer * Ny lackade kåpor Lite andra saker är fixat som jag säkert har glömt. En liten rolig leksak för alla åldrar. Enda saken som är negativt är att det inte finns några bromsar på den, men de är nog lättfixat för den händige. Ring för mer info Mvh Dennis Lilja BVSA.. Pris: 3000 kronor