Quantcast
Till salu inom: ”

orrefors imperial glas säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

s7olåst

Trollhättan
Glaslåda

Trelleborg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Ölglasen Imperial från Orrefors har fått sin design av Erika Lagerbielke. 5 st glas med orginalkartong. Kallas ölglas men passar lika bra som rödvinsglas. Glasen är näst intill oanvända! Är inköpta i butik för 500kr st.
3 st. kristallglas från Orrefors, knappt använda, helt felfria, Orrefors etiketter kvar Designer Erika Lagerbielke, en av Sveriges främsta designer av servisglas. Flera av hennes servisserier har belönats med både svenska och internationella utmärkelser, Imperial är hennes lyxglas- blått , guldmålat och dessutom slipat Se noga stjärnorna som är slipade i kupan Säljer endast alla tre i ett paket, ej prutbart
ORREFORS 4 champagneglas IMPERIAL design Erika Lagerbielke
9 st. Kristallglas från Orrefors, knappt använda, felfria. Designer Erika Lagerbielke, en av Sveriges främsta designer av servisglas. Flera av hennes servisserier har belönats med både svenska och internationella utmärkelser, Imperial är hennes lyxglas- blått, guldmålat och dessutom slipat, se noga stjärnorna som är slipade i kupan. Säljes endast alla nio i ett paket, ej prutbart.
3 st. kristallglas från Orrefors, knappt använda, felfria. Designer Erika Lagerbielke, en av Sveriges främsta designer av servisglas. Flera av hennes servisserier har belönats med både svenska och internationella utmärkelser, Imperial är hennes lyxglas- blått, guldmålat och dessutom slipat, se noga stjärnorna som är slipade i kupan. Säljes endast alla tre i ett paket, ej prutbart.