Till salu inom

"otto klank konstnär säljes"

Butik Kristianstad
Igår

Volvo XC60 D4 Geartronic Su...

234 500 kr
Blocket.se
Huddinge
Igår

2st tavlor skapade av O. Lagus

4 500 kr
Blocket.se
Danderyd
Igår

Magnifik oljemålning av Lec...

4 000 kr
Blocket.se
Vaxholm
Igår

Aquador 23 HT, 2004, Mercru...

570 000 kr
Blocket.se
Eksjö
Igår

Oljemålning av Magne Håland

5 500 kr
Blocket.se
Igår

Tavla natur av dan martin

1 100 kr
Blocket.se
Nacka
Igår

Abstrakt komposition

550 kr
Blocket.se
Gävle
Igår

Kristallskål, marmorpall, s...

600 kr
Blocket.se
Butik Kristianstad
Igår

BMW 335 i Cabriolet DCT M S...

279 000 kr
Blocket.se
Södertälje
Igår

Control system software dev...

Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Ijca-indianernas kultur. Bidrag till kännedomen om en chibcha-stam. Med dedikation till Otto Nordenskjöld.

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 11 månader
Göteborgs Högskola. 1 uppl. 1918. ca 280 inkl kartor s. Häftad. 21x15cm. Gott skick. Antropologen och den blivande upptäcktsresanden Gustaf Bolinders doktorsavhandling. Detta exemplar är dedicerat till den redan etablerade upptäcktsresanden, professor Otto Nordenskjöld, som sannolikt var med på disputationen den 12 december 1918. Se den avbildade titelsidan. I boken är inbladat introduktionsbladet till disputationen. Boken har sedan ingått i Otto Nordenskjölds samling vid Göteborgs Högskolas Geografiska Institutions bibliotek. För att antal år sedan upplöstes biblioteket. Rikt illustrerad med bilder av människor och föremål från den undersökta indiankulturen. Ett unikt exemplar. Eftersökt. .
980 kr
Bokbörsen.se
Övrigt  ·  Jämtlands län

Gardiner Hos Otto & Emma, Frösön

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Shoppa gardiner Hos Otto & Emma under vecka 27. Kvällsöppet 3/7-6/7 till 20.00. Gardiner i olika modeller i både knythiss och knytbandslängder. Här knythissgardinen Hannah i vitt som finns i 100, 120, 140 och 160 cm. 100 % bomull. Priser från 135 kr. Gardinen Hannah finns även i knytbandslängder. 399 kr/par. Se vår blogg för övrig i butiken. ottoemma.blogg.se Välkomna!
135 kr
Blocket.se

ATT STÅ DET ONDA EMOT Om kriget och friheten. Otto von Friesen red.

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 1 år
Carlssons förlag. 1 uppl. 2002. 160 s. Inbunden. Förlagets svarta kartonnage med ryggtitel i guld. 20,5x14cm. 320 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Illustrerad. Ur baksidestexten: Det finns något som är värt att dö för, skriver Vilhelm Moberg i ett av sina engagerade inlägg under Andra världskriget. Andens fria liv är viktigt, friheten omistlig. Detta är värden att kämpa och dö för. I boken ATT STÅ DET ONDA EMOT möter läsaren den orädde och oförtrutne försvararen av friheten mot våld och övermakt. Sanningen står alltid i fokus. "Utan Vilhelm Moberg hade Sverige idag varit fattigare, mycket fattigare, både kulturellt och politiskt", avslutar Otto von Friesen sin informativa inledande text i denna "nya" Moberg-volym.
200 kr
Bokbörsen.se
Övrigt  ·  Mellerud

Otto Schumacher träns

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
säljer nu ett riktigt snyggt träns ifrån Otto Schumacher! säljer det endast då det inte passar min häst. stl.Cob och det är mörkbrunt. med pärlor och diamanter ifrån swarovski. nypris. 2600kr, ge bud, dock inga skambud! prislapparna sitter kvar och det är inte använt i stallmiljö då det somsagt är förlitet för mina hästar så det är sprillans nytt! vill du och din häst sticka ut ifrån mängden så är detta ett träns för dig! frågor? tveka inte att mejla! kan skicka mer bilder om de önskas! kan hämtas i Mellerud och närliggande orter! åker även och tävlar lite överallt så tränset kan tas med! skickar det självklart också om det skulle vara så och då står köparen för frakt.
0 kr
Blocket.se
Antikt  ·  Orust

Tavlor

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Konstnärer: Enrico Baj, Otto Klank, Anders Norrman, Gunnar Holmström, Gunnar Johansson.
2 000 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj