Quantcast
Till salu inom: ”

otto klank konstnär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Konst

Stockholm
Säljes

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Göteborgs Högskola. 1 uppl. 1918. ca 280 inkl kartor s. Häftad. 21x15cm. Gott skick. Antropologen och den blivande upptäcktsresanden Gustaf Bolinders doktorsavhandling. Detta exemplar är dedicerat till den redan etablerade upptäcktsresanden, professor Otto Nordenskjöld, som sannolikt var med på disputationen den 12 december 1918. Se den avbildade titelsidan. I boken är inbladat introduktionsbladet till disputationen. Boken har sedan ingått i Otto Nordenskjölds samling vid Göteborgs Högskolas Geografiska Institutions bibliotek. För att antal år sedan upplöstes biblioteket. Rikt illustrerad med bilder av människor och föremål från den undersökta indiankulturen. Ett unikt exemplar. Eftersökt. .
Shoppa gardiner Hos Otto & Emma under vecka 27. Kvällsöppet 3/7-6/7 till 20.00. Gardiner i olika modeller i både knythiss och knytbandslängder. Här knythissgardinen Hannah i vitt som finns i 100, 120, 140 och 160 cm. 100 % bomull. Priser från 135 kr. Gardinen Hannah finns även i knytbandslängder. 399 kr/par. Se vår blogg för övrig i butiken. ottoemma.blogg.se Välkomna!
Carlssons förlag. 1 uppl. 2002. 160 s. Inbunden. Förlagets svarta kartonnage med ryggtitel i guld. 20,5x14cm. 320 gram. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Illustrerad. Ur baksidestexten: Det finns något som är värt att dö för, skriver Vilhelm Moberg i ett av sina engagerade inlägg under Andra världskriget. Andens fria liv är viktigt, friheten omistlig. Detta är värden att kämpa och dö för. I boken ATT STÅ DET ONDA EMOT möter läsaren den orädde och oförtrutne försvararen av friheten mot våld och övermakt. Sanningen står alltid i fokus. "Utan Vilhelm Moberg hade Sverige idag varit fattigare, mycket fattigare, både kulturellt och politiskt", avslutar Otto von Friesen sin informativa inledande text i denna "nya" Moberg-volym.
säljer nu ett riktigt snyggt träns ifrån Otto Schumacher! säljer det endast då det inte passar min häst. stl.Cob och det är mörkbrunt. med pärlor och diamanter ifrån swarovski. nypris. 2600kr, ge bud, dock inga skambud! prislapparna sitter kvar och det är inte använt i stallmiljö då det somsagt är förlitet för mina hästar så det är sprillans nytt! vill du och din häst sticka ut ifrån mängden så är detta ett träns för dig! frågor? tveka inte att mejla! kan skicka mer bilder om de önskas! kan hämtas i Mellerud och närliggande orter! åker även och tävlar lite överallt så tränset kan tas med! skickar det självklart också om det skulle vara så och då står köparen för frakt.
Konstnärer: Enrico Baj, Otto Klank, Anders Norrman, Gunnar Holmström, Gunnar Johansson.