Quantcast
Till salu inom: ”

ovalt bord säljes

Köks bord

Järfälla
*Matsalsbord*

Västra Götalands län
*MATSALSBORD*

Västra Götalands län

Tidigare annonser till salu

Stabilt ovalt matbord. Kan bli 2,5 meter långt med 2 iläggsskivor! Utan skivor är det 140 cm långt och 100 cm brett. Passa på att skaffa dig plats för många gäster! Plats för 12 personer med båda skivorna i. , Bild 1 är med en oläggsskivai, bild 2 är med båda skivorna och bild 3 utan iläggsskiva. Finns i Tibro. 800:- eller högtsbjudande.
Bordet är i gott skick. Inga skador. Mått h72cm d70cm b120cm 960kr Finns i vår butik i centrala Östersund på Storgatan 41, mittemot Arbetsförmedlingen inne på gården. Butiken är öppen Måndag till Fredag 11-18, Lördagar 10-16 och Söndag 11-15. Vi tar även kort i vår butik Hemkörning går att ordna över hela Sverige med Bussgods eller möbeltransport. Frakt Exempel lokalt (möbeltransport) Centrala Östersund 150kr Lugnvik, Torvalla och Frösön 200kr Brunflo 350kr. Maila för frakt pris i resten av Sverige.
Ovalt pelarKöksbord 160 x 105 cm + 4 stolar. Iläggsskiva 46 cm följer med. Gruppen är väl använd och har ålders slitningar och märken.Men det är fint! Helt och rent.Iläggsskivan är inte så mycket använd.Lätt att lägga i. ett robust och jättebra bord med plats för minst 8 personer om man så vill. Perfekt för den som ev vill slipa o måla.Eller för den som vill ha en bra grupp till bra pris.
Hej! Jag säljer ett vitmålat, ovalt bord i massiv ek! Bordet har en tilläggsskiva och fyra tillhörande stolar. Tre kompletta stolar, det finns en fjärde men den saknar dyna. Bordet och stolarna är gissningsvis målade med en vit oljefärg så man kan säkert skrapa rent dem och få fram eken. En defekt på bordet är att en bit på sargen har lossnat. (se bild två) Bordets mått: L.130cm B.100cm H.77cm Pris: 800kr
Stort njurformat vardagsrumsbord - 200 kr. Bordet har ett mindre märke (maila för bild) på ena långsidan. 4 st svarta stolar, varav två har märken (maila för bild). Pga detta säljer vi dem superbilligt - 500 kr för allihop (nypris 2000 kr/st). Vitt modernt ovalt bord för 4 personer (passar till de svarta stolarna med armstöd). Även bordet har tre små märken så därför slumpas det bort för 300 kr. Säljes innan den 5 okt.