Quantcast
Till salu inom: ”

ovanligt vinställ gjort armeringsjärn säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Bongotrummor

Linköping
GLASKARAFF

Västerås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Audi A6 2.8 | S-Line | Ovanligt välutr | 2800 Mätarställning: 2800 mil Färg: Svartmetallic Karosseri: Sedan Info: Ovanligt välutrustad Audi A6 2.8 FSI till salu. Bilen är svensksåld på Audi i Göteborg. En ägare. S-Line paket, Pro Line paket, Bensinvärmare med fjärr, Taklucka med solceller, Navigation, Bose Stereo, CD-Växlare med MP3, Sportstolar i läder samt el. justerbara med minne, Farhållare, Färddator, Elhissar, Elspeglar med värme, BiXenon, 19" BBS Alufälgar - Audi Original, Bilen har så gott som alla tillval gjorda, mer än vad som är angivet här. Exemplariskt skött, alltid stått i varmgarage. Säljes för kunds räkning, Ring före visning. Av handlare angivet registreringsnummer: FWP091
Nu säljer jag min underbara cab. En mycket trevlig och rolig bil! Den är utrustad med både AIRSCARF och stolvärme vilket betyder att den kan köras året runt! Detta är en ovanlig kombination av utrustning! Även vindskydd ingår, vilket är ett måste! Mercedes SLK 200 Kompressor Mätarställning: 71xx Färg: Silver metallic Info: AIRSCARF, ABS bromsar, ACC/Klimatanläggning, Airbag förare & passagerare, Antisladdsystem, CD-stereo, Elmanövrerad plåtcab, Elhissar, Elspeglar automatiskt infällbara, Farthållare, Fjärrstyrt c-lås, Färddator, Komplett ifylld servicebok, Kurvljus, LM-fälgar, Multifunktionsratt, Regnsensor, Servostyrning, Sidoairbag, Skinnklädsel, Stolvärme, Vindskydd, Xenonstrålkastare, Yttertemperaturmätare Bilen är importerad från Mercedes i Italien i våras. Jag har gjort diagnos hos Mercedes i Sverige och den visade att det inte fanns några fel. Italien-import innebär att den är rostfri och aldrig vinterkörd. Jag har alltid förvarat den i garage och bara kört den på sommaren. Byte intressant till billigare och nyare bil med pengar i mellan. Vid byte används Bilpriser.se för värdering! Värderad av Mercedes till 150'000kr!
Har en ovanlig piaggio det är den hederliga fjädringen i sadeln men även stötdämpare bak.. samt att tramporna går inte att trampa med utan dom funkar som kick och fotpinnar. Den behöer två nya plastkåpor och ev en ny kolv. Den startar men är seg startad.. kan vara kolv eller skit i förgasarn.. men låter bra i motor och driver bra.Bra gnista på stiftet. Lamphuset på är inte orginal..men passar och medföljer ... Har stått nu ca1.5-2år och inget blivit gjort så nu säljs/bytes den bort. Priset är bud.. kan tänkas byte mot golf 1.2.3 jetta eller vento krav motor funkar. Eller något bil ljud.. mejla förslag eller ring pga av jobb så ring efter 17.30
Hur gärna man än vill går det inte att semestra 6 personer i en Express. Det är bara att konstatera att vår båt har blivit för liten. Därför är vi intresserade av att sälja den eller lämna den som dellikvid mot en större segelbåt. Om båten: ovanligt fräsch och fin för sin ålder (tittade på säkert tio Expresser innan jag köpte denna för två år sedan) Alla de vanliga mecken gjorda: köl, mastfot, bottenstockar. Fräscha segel som prasslar fint. Två spinnakrar, den ena aldrig hissad. 8 hk Suzuki 2-takt, Nexus-logg, ny för i år, Origo spritkök, stor kyllåda, dynor i OK skick, givetvis komplett och segelklar med fendrar och förtöjningsgods. Expressen är en underbar båt att segla, snabb, jollelik och med härliga kryssegenskaper som gör att man utan ansträngning ofta seglar ifrån andra (större) båtar.
Säljer nu mitt handgjorda vinställ som är gjort i armeringsjärn. Specialbeställt och går ej få tag på i vanlig butik. Mycket speciellt och svår att få tag i! mått: ca 45x100cm Går även att montera på vägg. (Hämtas på plats)