Quantcast
Till salu inom: ”

pärlhalsband mallorcapärlor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Pärlcollier-set bestående av pärlhalsband, pärlarmband och stiftörhängen med saltvattenpärlor 7,5 - 8,5 mm. Pärlorna är sidenvita med mild rosa underton. Elegant set med äkta pärlsmycken i fin och graderad kvalitet. Nu till direktpris Fraktfritt inom Sverige Snabb leverans: 1-3 arbetsdagar Val av betalningssätt möjligt: Kort eller faktura. Erbjudandet innehåller ett komplett set med: Pärlcollier (pärlhalsband), 43cm Pärlarmband, 21cm 1 par pärl-stiftörhängen Smyckeschatull Försäkringsvärdecertifikat Artikelnummer 47145 För mer info och beställning: Surfa in på www.jevelia.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kjol & Klänning, stl. 38 (S), dam Underbar balklänning i ceriserosa chiffong (den ser lite rödare ut på bilderna än vad den är). Klänningen passar S-M, jag är 167cm lång och hade klackar på 6cm, det funkade jättebra. Den har ett pärlhalsband som är fastsytt och som korsas bak i ryggen, så den har någorlunda djup rygg. Köpt i New York från början så ingen kommer ha en liknande på balen :) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vackert pärlcollier av 58 vita och gråblå mallorcapärlor med underbar lyster. Ligger i sin originalask med garantisedel. Fint utsmyckat lås med liten pärla samt säkerhetskedja. Använt ett fåtal gånger. Längd 45 cm Kan skickas om så önskas. Pris: 140 kr eller högstbjudande.
Pärlhalsband, 2 st, troligen Mallorcapärlor, 835 S

... eller prova att söka på äkta pärlhalsband